Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulk hledá svého Bannera


ikona
Mr. Hlad
mark ruffalomarvel
Kdo nahradí Erica Banu a Edwarda Nortona v roli comicsového giganta?  

Když něco nevyjde napoprvé, stačí dva tři roky počkat a udělat restart. Co když ale ani druhá šance není využita na sto procent? No co. Stačí počkat další dva tři roky a udělat další restart.

Něco takového si nejspíš řekli u Marvelů. O tom, že Edward Norton dostal poměrně nekompromisně padáka a s rolí Bruce Bannera a jeho zeleného destruktivního alterega prý už nemá počítač, jsme nedávno informovali. Třetí Hulk je sice zatím ještě hudbou daleké budoucnosti (a bůhví, jestli na něj vůbec dojde), Marvel ale kutí Avengers a tam tohohle zeleného obra docela potřebuje, a tak už se začali hledat za Nortona náhradníci.

Zatím není nic oficiálně oznámeno, ale dost často se v posledních hodinách objevuje na internetu jméno Marka Ruffala. Tenhle sympaťák rozhodně umí hrát, jeho obličej také není neznámý a na hollywoodské burze nemá tak vysokou cenu, která by donutila hlavouny z Marvelu hledat jinde. Na druhou stranu – proč to neříct – herec jako takový není moc důležitý a většina fandů se stejně bude těšit spíš na toho digitálního obra, který hází po lidech auta a pěstmi boří domy. Každopádně jméno nového Bannera/Hulka se nejspíš dozvíme hodně brzy, Ruffalo by se nám na MovieZone ale docela líbil. Co na něj říkáte vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace