Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 29/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co dělá RoboCop, kdo nemá rád opičáky a jaký experiment chystá Jack Black?  

Začíná se mluvit o hrané verzi Malé mořské víly, kterou by měl točit Joe Wright (Pokání), u Disneyho zase kutí film Tink, kde se vydáme mezi víly a hlavní roli si zahraje Elizabeth Banks. Tvůrce prvního Bourna Doug Liman plánuje dobrodružný film podle skutečných událostí The Last of the Tribe, v němž se skupina lidí rozhodne zachránit poslední příslušníka jakéhosi amazonského kmene. Napilno má i Jack Black, jehož společnost bude produkovat televizní verzi bestselleru My Life As An Experiment, kde hlavní hrdina dělá se svým životem opravdu divoké věci. Jedním z největších drbů posledních dnů je možnost, že by se Anton Yelchin objevil v novém Spider-Manovi jako Harry Osborne.

Bývalý RoboCop Peter Weller si zahraje v nové sezóně Dextera policajta s problémy, Brian Cox bude hlavním lidským padouchem v Rise of the Apes a Laurence Fishburne se přidává ke skvěle obsazenému thrilleru (Damon, Law, Winslet, Paltrow) Stevena Soderbergaha Contagion. Gillian Anderson dostala hlavní ženskou roli v pokračování komedie Johnny English a Eric Bana by mohl být hlavní hvězdou akčně špionážního thrilleru Echelon.

Carey Mulligan už má jisté, že si zahraje v novince Sama Mendese On Chesil Beach a Amanda Seyfried se připojuje k sci-fi thrilleru Andrew Niccola I`.m.mortal. Fofr má po delší době i tvůrce Rain Mana Barry Levinson, jenž točí film s názvem Brother Jack, což má být biografie Jacka Healeyho, bojovníka za lidská práva. V režijním debutu Famke Jannsen Bringing Up Bobby se objeví Milla Jovovich a Bill Pullman. Celé to bude o zlodějce, která se snaží se svým desetiletým synem začít nový život. A Thomas Jane s Jeremy Pivenem chystají thriller I Melt With You, o jehož zápletce nikdo nic moc neví.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace