Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo oživí Jacka Ryana?


ikona
KarelR
chris pinegore verbinskijack ryansam raimitimur bekmambetov
Kolem Bournea z kanceláře se začínají točit velká jména. 

Zatímco si James Bond a Jason Bourne dávají neplánovanou pauzu (na jednoho nejsou peníze, druhého opustil režisér), s návratem Jacka Ryana to vypadá čím dál tím lépe. Osm let po Nejhorších obavách je totiž jasné, že roli mladého analytika CIA převezme po Benu Affleckovi Chris "Kirk" Pine, a tak se pomalu začíná hledat režisér, který by mohl ještě letos v zimě nebo brzy zjara usednout za kameru. A kdo by jím měl být?

To se ještě neví, Paramount už ale začal jednat s kandidáty. A nejsou to žádní béčkaři. Prvotřídní péči by mohli Ryanovi zajistit Sam Raimi, Timur Bekmambetov, Gore Verbinski nebo Kevin MacDonald, což je jedna zajímavější volba vedle druhé. Hádat v tuhle chvíli, koho studio zlanaří, je ale zbytečné, protože má každý z nich práce až nad hlavu. Raimi chystá Oz: The Great and Powerful a Warcraft. Bekmambetov má v plánu druhé Wanted, Moby Dicka a nespočet dalších filmů. Verbinski finišuje animované Ranga, upsal se komedii The Secret Life of Walter Mitty a stále slibuje eRkový Bioshock. A MacDonald by se měl od historického akčňáku The Eagle přesunout rovnou k hitchcockovkému thrilleru Murder Mystery.

Nakonec tedy může Ryana vyfasovat někdo úplně jiný, důležité je ale to, že má film takhle blízko k realizaci. Krom hlavního představitele totiž film vyfasoval i název Moscow, a je známa zápletka, která se bude odehrávat... chvíle napětí... v Moskvě. Tak bude Ryan pracovat pro ruského boháče, který se jednoho chladného dne rozhodne zlikvidovat americkou ekonomiku a hodit to na svého oblíbeného zaměstnance. Mladý finanční expert se tak bude muset dát na útěk a zastavit jeho ďábelský plán, očistit svoje jméno a (aby toho nebylo málo) také zachránit svoji unesenou manželku. Multitasking v plné polní, přátelé. Kdo by ho podle vás mohl nejlépe ukočírovat?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace