Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle, zběsile a s parádním obsazením


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Za volantem bude veselo 

Série Rychle a zběsile už má za sebou čtyři díly a ten poslední byl překvapivě hodně úspěšný. Kombinace rychlých aut, namakaného Vina Diesela a sympatického Paula Walkera zkrátka pořád funguje.

Film v kinech vydělal víc, než se původně čekalo a i přes poměrně pitomý scénář šlo o celkem zábavnou akční jízdu, která si pokračování zaslouží. Fast Five by se mělo objevit už příští rok, a tak je na čase, aby začali tvůrci oficiálně potvrzovat nebo vyvracet fámy, které se dosud objevily. Už víme, že režírovat bude opět prověřený Justin Lin. Jeho trojka byla sice nic moc, ale se čtyřkou si reputaci napravil. Děj se má odehrávat na asfaltkách v Brazílii a vrátí se jak Diesel, tak i Walker. A nejen oni.

Objeví se totiž i Tyrese Gibson z dvojky a nově i Ludacris, který si ve druhém díle také zahrál. Nejzajímavější je ale potvrzení účasti Dwayna „The Rock“ Johnsona. Koho si zahraje, to zatím nikdo neví, rozhodně je ale fajn, že jeho nedávné řeči o návratu k akčnímu žánru nebyly jen sliby pro fandy, kterým se stýská po Vítejte v džungli. Na podzim se bude mstít za bratrovu smrt v thrilleru Faster a pracuje i na akčním béčku o záchraně dcery amerického soudce z rukou mexických kartelů Protection. Po tomhle chlapíkovi a jeho bicepsech a charismatu se nám celkem stýská, kdyby si tedy ve Fast Five udělal s Dieselem chvilku a dali si v nějaké garáži trochu po tlamě, určitě můžou filmaři počítat s nějakou tou hvězdičkou v recenzi navíc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace