Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Leto tloustne pro Lennona


ikona
Cival
jared letojarrett schaefferjohn lennonlindsay lohan
 

Co mají společného Ray Charles a Johnny Cash snad tuší i ti nejmenší filmoví fanoušci. Zvlášť těsně po Zlatých glóbech. Google by vám jako dalšího muzikanta na holení vyplivl Johna Lennona, jehož posledními dny se bude zabývat bažant mezi režiséry a scenáristy Jarrett Schaeffer. Jenže z trochu jiné perspektivy, než by se po boomu umírněných biografií dalo očekávat. Schaeffer si posvítí rovnou na Lennonovo nanebevstoupení, tedy atentát z perspektivy Marka Chapmana. Duševně poněkud nevyrovnaného chlapíka, který neuměl tak pěkně skládat akordy do lajny, a přesto chtěl být slavný. A proto Lennona alespoň odkrágloval.

Zajímavě koncipovanému dílku jménem Chapter 27 právě odtikává v produkčních záležitostech poledne, proto se na netu objevují první fotky s nenápadně vepsanou informací, že Jared Leto míří za Oscarem. Hubeňour z Klubu rváčů a Rekviem za sen nám totiž nakynul o nehezky vysoké procento své běžné váhy (ostatně, „záporákům“ nějaké to kilo navíc vždycky slušelo), takže pozlacené sošky se už teď klepou na teploučký koutek v Jaredově vilce. Nahrává mu k tomu jak Lennonova aura, tak i Lindsay Lohan uskakující z odvykaček, plastik a žrádelnických terapií poprvé do seriózního filmu. Něco mi říká, že jim to bude na plátně slušet. Zatím můžeme soudit jen podle několika málo fotek na IMDb, Sky nebo People.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace