Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Divné role pro skvělé herce


ikona
Mr. Hlad
colin farrell
Kde můžeme vyhlížet Javiera Bardema a Colina Farrella?  

Pro některé herce může být vrcholem kariéry a testem jejich schopností třeba Hamlet. Jiní zase touží zachránit svět před mimozemšťany a další vyhledávají srdceryvné příběhy, které napsal sám život. Javier Bardem a Colin Farrell ne.

Majitel Oscara za Tahle země není pro starý se nebojí střídat žánry. Brzy bude dělat křoví Julii Roberts v Jíst, meditovat, milovat, ale nebrání se ani velkým dramatům nebo akčním thrillerům. Teď ho však čeká role, ve které bychom ho nejspíš nečekali. Objeví se totiž jako host v seriálovém hitu Glee. Pokud jste tedy vždycky toužili potom vidět oscarového herce v televizní muzikálové šílenosti, můžete se začít těšit.

Colin Farrell jde ale ještě mnohem dál a potichu se šíří fáma, že by si mohl zahrát jednu z nejvýraznějších hudebních osobností současnosti a legendu rockové hudby Ozzyho Osbourna. Najít herce, který by dokázal přesvědčivě ztvárnit tohohle nepřehlédnutelného zpěváka, asi není sranda, ale Farrell by to zvládnout mohl. Teď jde o to, jak se postaví k zásadnímu momentu Osbournovy kariéry, ve kterém Ozzy na koncertě Black Sabbath ukousl hlavu živému netopýrovi. Pokud tohle Farrell zvládne bez triků a bez dublů, může si doma začít dělat místo na Oscara.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace