Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobrodružství, ale bez Pirátů


ikona
Mr. Hlad
gore verbinski
Co chystá režisér Pirátů z Karibiku?  

Gore Verbinski měl po Pirátech z Karibiku našlápnuto k nejvyšším metám, něco se ale nejspíš pokazilo, a tak to jde trochu pomaleji.

Příští rok se do kin dostane jeho animák Rango, přes podobné filmy se ale Hollywood dobývá jen těžko. Je škoda, že Verbinski odešel od adaptace počítačové hry Bioshock (bůhví, kdy a jestli vůbec se jí nakonec dočkáme), ale zdá se, že o pracovní nabídky nemá nouzi. A teď dostal jednu, která by mohla být nakonec docela zajímavá. Verbinski by totiž mohl natočit remake komedie The Secret Life of Walter Mitty.

Děj filmu z roku 1947 vypráví o spisovateli, který sní o tom, že je opravdovým hrdinou. Shodou náhod se mu ale podaří přimotat se k dobrodružství, které obsahuje nebezpečí, akci, tajemnou ženu, ukradené dánské korunovační klenoty a možná i nějaké ty nacisty. Novou verzi by měl napsat Steve Conrad, jenž má za sebou hit Karate Kid a s režisérem pracoval už na velmi povedeném dramatu Pan rosnička. Ačkoliv shánění herců ještě nezačalo, tenhle remake se v hollywoodských šuplících válí už nějakou dobu a chvilku se okolo něho motali například Sasha Baron Cohen nebo Mike Myers. Uvidíme, jestli někomu z nich Gore Verbinski zavolá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace