Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 26/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chce Megan Fox, kdo koupí Zoo a kdo se vydá mezi opičáky?  

Gary Oldman a Christian Slater si zahrají ve stylizovaném krimi Guns, Girl & Gambling, kde nás čekají imitátoři Elvise, kovbojové a obří zabijácké blondýny. V remaku muzikálu Footloose si zahraje Dennis Quaid a spousta neznámých herců. John Lithgow se přidá k obsazení nové Planety opic a Matt Damon by se mohl objevit v novince Camerona Crowa We Bought Zoo. Návrat chystá baseballová komedie První liga. V chystané trojce se máme setkat se všemi herci z předchozích dílů (Wesley Snipes, Charlie Sheen, Tom Berenger). A když jsme u toho sportu, kterému nikdo v Čechách nerozumí, Bradley Cooper se objeví v zatím nepojmenovaném baseballovém dramatu.

Tak jdem dál. V X-Men: First Class si mladého Beasta zahraje nováček Benjamin Walker. Demi Moore se objeví vedle Kevina Spaceyho, Paula Bettanyho a Zachary Quinta v dramatu Margin Call. Kristen Bell jedná o tom, že by se objevila vedle Drew Barrymore a Johna Krasinskiho ve filmu Whales, v němž obyvatelé malého města zachraňovali trojici velryb uvízlých pod ledem. V romanťárně The Vow si zahrají Rachel McAdams a Channing Tatum. Danny McBride chystá komedii Bullies, ve které si to dva bratři, kteří celý život šikanovali každého, kdo jim přišel pod ruku, pěkně vyžerou. Tobbey Kebbell z Prince z Persie si s Brianem Coxem zahraje v britském thrilleru The Veteran, v němž se budou sledovat a odhalovat teroristi.

Scénáristé nového Conana Thomas Donnelly a Joshua Oppenheimer mají začít pracovat na filmové adaptaci comicsu Dr. Strange. David Cronenberg by mohl točit romantické sci-fi As She Climbed Across the Table, ve kterém dojde na lásku a na vakuum. Ruben Fleisher, režisér Zombielandu, by měl režírovat akční komedii Babe in the Woods, ve které se mladá studentka zaplete s mafií. Jason Reitman hodlá produkovat film s názvem Elliot Allagash, kde se podíváme do prostředí škol pro děti extrémně bohatých rodičů. Režisér Města bohů Fernando Mereilles má točit drama 360, ve kterém uvidíme dvojice z různých sociálních skupin těsně po sexuálním aktu a uslyšíme, co si říkají. A pak jednoho z dvojice uvidíme s někým jiným. A zas a zas, až se to vrátí na začátek. Scénář píše Peter Morgan. Jo a Megan Fox by si ráda zahrála bisexuální comicsovou hrdinku s indiánskou krví v Gen 13. No, moc jiných způsobů, jak si zachránit kariéru, už nemá.

Tak za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace