Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Eastwood šéfuje DiCapriovi


ikona
KarelR
clint eastwoodleonardo dicaprio
Máme tu další velkou hollywoodskou spolupráci. O co půjde? 

Jestli si někdo v poslední dekádě vybíral projekty obzvlášť pečlivě, byl to Leonardo DiCaprio. Krom Martina Scorseseho totiž točil se Spielbergem, Mendesem, Scottem nebo Nolanem, což přímo křičí, že se nenechá komandovat jen tak od někoho. Není tedy moc velkým překvapením, že i jeho další snímek má v rukou velká režisérská osobnost - Clint Eastwood.

Tihle dva už pěkných pár měsíců brousili kolem zatím nepojmenovaného životopisu slavného šéfa FBI J. Edgara Hoovera, a teď se konečně potvrdilo, že spolu opravdu půjdou lovit Oscary. Scénář od Dustina Lance Blacka (zlatá soška za Milka) je připravený, kamery se prý roztočí ještě letos, a DiCaprio už určitě začíná přemýšlet nad tím, jak svého druhého amerického velikána odliší od toho prvního. Hoover totiž stejně jako Howard Hughes dokázal velké věci, v soukromí ale nebyl zrovna vzorovým občanem. Spekulovalo se o tom, že byl homosexuál a rád nosil ženské šaty, a spoustu lidí zajímá, jak se s tak kontroverzními tématy poperou zrovna progresivní Black a staromilský Eastwood.

Vzhledem k DiCapriově věku se dá navíc předpokládat, že bude hrát ve filmu prim mýcení gangsterů ve třicátých letech. A něco takového zní v Eastwoodově režii přímo lahůdkově. Dobové drama si nedávno ozkoušel ve Výměně, takže by s něčím takovým neměl mít sebemenší problém, a je jen dobře, že se po průměrném sportovním filmu, ve kterém měli vždycky pravdu maminka, trenér a Nelson Mandela, vrhá do něčeho kapku záživnějšího. 3D a digitální kamery snad nehrozí, mělo by nás tedy čekat poctivé drama s kvalitním hereckým obsazením a snad i nějakou tou akcí. Hororový thriller Hereafter a teď Hoover? Drsný Harry ví, jak udělat člověku radost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace