Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

I Vydrýsek do Hollywoodu?


ikona
Cival
liškaluc jacquettučňácizvířata
 

Hvězdu českých večerníčků možná v zámoří čeká velká kariéra. Po přehrávající zvěřině bude teď poptávka. A kdo za to může? Samozřejmě tučňáci. Podvratná havěť s agentskými sklony a touhou stepovat na zamrzlých krách, vládla hollywoodské fauně loni a díky Tučňáku Brumlovi se své hegemonie nemíní jen tak vzdát. Jenže nebude to snadné, když se jejich milionový praotec Luc Jacquet rozhodl dezertovat k liškám. Slyšíte správně. A dneska skutečně není apríl. Za mořem si Jacqueta hodně všímají, když jim Putování tučňáků zpřeházelo žebříčky nejvýdělečnějších dokumentů a ještě přitom více než dvojnásobně přerostlo Ostrov, proto se Jacquetův přesun od dokumentu k poloviční fikci rozebírá v zámoří víc než Bandidas s Firewallem dohromady.

U nás v redakci sice tučňácký marš nezanechal hlubší stopy, pořád to neznamená, že bychom Jacquetovi nechtěli rozmluvit jeho zhoubný nápad podívat se na přátelství lišky a desetileté dívenky technikou J. - J. Annauda. Ten naposledy ve Dvou bratrech nechal ve sterilním příběhu pro předškoláky poskakovat dva tygry s filosofickým přispěním matného Guye Pearce. Ve stavu střízlivém dekadentní zážitek, doporučuji všem. Jacquet chce podobně na základě svého dětského prožitku i volně podle motivů z Malého prince spojit lišku v jejím reálném prostředí s hranou dětskou akcí. Jinak řečeno, Gameboye sebou děti, protože než se liška před kamerou zorientuje (ona toho holka taky moc nenakecá), rodiče už stejně budou chrnět. Premiéra o příštích Vánocích, název duchaplně Liška a dítě. Wow. A kdo bude příště? Znáte moje preference. Kašlat na medvědy nebo jezevce. Vydrýsek šplouchající se ve své rodné říčce Křemelné forever!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace