Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Masakr Titánů motorovou pilou?


ikona
KarelR
clash of the titans
Kdo si možná natočí sequel letošního Souboje Titánů? 

Souboj Titánů určitě nepatří mezi nejoblíbenější letošní blockbustery, protože byl ale ve 3D a "ten maník z Avatara" v něm porcoval obří škorpióny, zašly si na něj houfy lidí. A jelikož šlo jen o první část plánované trilogie, bylo velmi brzy jasné, že se něco z téměř půlmiliardových výdělků vrazí do dvojky. Najmou se tedy lepší scenáristé, slavnější režisér a dojde na poctivou historickou řežbu, která by kapku vyžehlila reputaci jedničky? No... na podobný plán to moc nevypadá.

U Warnerů se film snaží dostat do kin co nejdřív (léto 2012), a tak nějaké přemítání nad scénářem zastínilo hledání nového režiséra. Louis Leterrier totiž dospěl k názoru, že se nechce podepsat pod další překopaný blockbuster, a v dubnu uvolnil režisérkou pozici jiné oběti. Kdo jí bude se zatím neví, existuje však seznam, jemuž prý vévodí jméno Jonathan Leibesman. Režisér vydařeného kraťasu Rings a třech nevábných hororů (Texaský masakr motorovou pilou: Počátek, The Killing Room, Propad do Temnoty) že je favoritem na ohlídání Souboje Titánů 2? Moc pěkná vizitka.

Leibesman v současnosti dokončuje akční sci-fi Battle: Los Angeles, ve které Aaron Eckhart řeší mimozemskou invazi poblíž Hollywoodu, a plánuje také celovečerák s Odysseem, ze kterého chtějí producenti Třístovky udělat... další Třístovku. Ani jedno z toho ale zatím nezní jako neloutkoidní jízdenka na Olymp, pročež se můžeme o Perseův osud dál strachovat. Ať už se ho totiž ujme kdokoliv, bude muset točit ve 3D (Warneři nechtějí riskovat další konverzi) a od začátku příštího roku, protože prý není sranda vejít se do diáře Sama Worthingtona. Druhý Avatar je údajně blízko, ti troufalejší dokonce předpovídají natáčení ještě letos. Taky se vám tomu nechce věřit?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace