Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman, Superman, Nolan


ikona
Mr. Hlad
batmanchristopher nolandavid goyersuperman
Jak to bude s Jokerem a kdo ví, co dělat se Supermanem?  

Christopher Nolan se teď sice připravuje na blížíce se premiéru svého Počátku a nejspíš doufá, že ne zrovna obvyklý námět přitáhne do kina dost lidí na to, aby si nemusel připsat první komerční propadák. Zároveň mu je ale jasné, že je nutné začít myslet na budoucnost.

A Nolanovou budoucností je Batman. O tom, že se třetí film chystá, víme už několik let. Známe i datum premiéry, která má být 20. července 2012, ale jinak se toho zatím moc neví. Ve vzduchu však visí logická otázka – vrátí se Joker? Po smrti Heatha Ledgera se o tom nikomu nechtělo moc mluvit, tenhle záporák však patří k Batmanovi stejně jako žluté filtry k filmům Michaela Baye. Nedávno jsme v hospodě se Shushikou řešili, že Joseph Gordon-Levitt, jenž vypadá jako Ledgerův mladší bratr, se v Počátku objevuje jen proto, aby si ho Nolan vyzkoušel, avšak pro nejnovější číslo časopisu Empire režisér jasně řekl, že s Jokerem pro trojku počítat nemáme. Uvidíme, jak ustojí tlaky producentů, kteří by se novému Jokerovi nejspíš nebránili.

Nolan se ale rozmluvil i o dalším Supermanovi. Na toho by měl dohlížet a jeho úkolem má být poskytování cenných rad pro režiséra, jenž bude muset Muži z oceli dát novou – modernější – tvář. Nolan přiznal, že mluvil se scénáristou Davidem S. Goyerem, jenž pracoval už na Batman začíná, a ten údajně ví, jak dušínovského hrdinu s velkým S na prsou oživit tak, aby nebyl v jednadvacátém století pro srandu. Oldschoolová verze Bryana Singera byla sice fajn, peněz ale moc nevydělala, takže i tenhle comicsový klasik se musí přizpůsobit době. Premiéru by si měl nový supermanovský film odbýt taktéž za dva roky. Uvidíme, kdo z těch dvou bude úspěšnější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace