Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis zdrhá z kriminálu


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquabruce willis
Jak dlouho vydrží Bruce Willis za katrem?  

Bruce Willis ani Antoine Fuqua teď nezažívají zrovna nejlepší období. Tomu prvnímu se nezadařilo s komedií Poldové a Fuqua zase příliš neoslnil s policejním dramatem Nejlepší z Brooklynu. Možná ale, že společně dokážou zajímavé věci.

Konec konců jednou si to už zkusili. Slzy slunce sice nebyla kdovíjaká pecka, ale koukat se na to dalo. Teď se však Willis s Fuquou nevydají na záchrannou misi někam do Afriky, místo toho budou nejspíš utíkat z vězení. Hlavní hrdina Ray Breslin by měl být obyčejný poctivý chlapík, který se dostane do vězení za zločin, který nespáchal. Jeho zásadní výhodou ale je, že právě tohle vězení pomáhal jako architekt navrhovat, takže rozhodnutí zdrhnout přichází prakticky okamžitě. Venku navíc čeká někdo, kdo je za celý ten Rayův průšvih zodpovědný a kdo by měl sedět za katrem doopravdy.

Nezní to sice ani trochu originálně a i člověk, který viděl zapnutou televizi naposledy v době, kdy byli Bob a Bobek úplnou novinkou, nejspíš pozná inspiraci v Uprchlíkovi a především v seriálovém Útěku z vězení. I tak by ale mohlo být The Tomb zábavnou podívanou. Jsou slíbené McGyverovské triky a vězeňské „co najdu, to použiju“ vynálezy a Willis na podobnou roli pořád ještě má. Tak snad se mu podaří zase natočit něco, na co se dá koukat. Svou porci nepovedených filmů si snad už vybral u Poldů a Náhradníků.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace