Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další zabiják s dobrým srdcem


ikona
Mr. Hlad
akiva goldsman
Jak si poradí elitní scénárista a producent s režií?  

Akiva Goldsman platí v Hollywoodu za hvězdu. Je totiž zodpovědný za scénáře k filmům jako Já, legenda, Šifra mistra Leonarda, Já, robot nebo .... no nebo Batman a Robin. Každý občas šlápne vedle.

Filmy, se kterými bývá jeho jméno spojené, nejsou většinou žádné zásadní kulturní revoluce, ale Goldsman umí většinou napsat scénář a vyprodukovat něco, co se v rukách dobrého režiséra může proměnit ve zlato a přitáhnout do kin spoustu lidí. Ve filmovém světě už si díky hitům udělal takové jméno, že si mohl dovolit říct si i o práci režiséra. A dostal ji. Jeho debut se bude jmenovat Man and Wife a zdá se, že ani teď Goldsman nepřijde s ničím originálním. To by ale zase až tak moc vadit nemuselo.

Děj totiž bude vyprávět o vrahovi, jenž má za úkol zlikvidovat jednu nepohodlnou rodinu. Zjistí ale, že mu její členové přirostli k srdci a zmáčknout spoušť nebude žádná legrace. A za rohem bude určitě čekat nějaký ten náhradní vrah. Scénář k Man and Wife napsal neznámý Alan McKoy, takže těžko říct, co můžeme čekat. Další variaci na Leona bychom ale zvládnout mohli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace