Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Náhradnice za Megan


ikona
KarelR
megan foxmichael baytransformers
Hledají se náhradnice za Megan Fox. Zn.: Sexy 

V noci nás překvapila zpráva, že se Megan Fox neobjeví ve třetích Transformers. Je to od Paramountu celkem nečekaný krok, teď to ale vypadá, že byl pečlivě plánován už nějakou dobu. Hledání náhrady za Megan už je totiž dál, než by si člověk pomyslel. Hlavní kandidátkou na Shiovu novou milou (půjde samozřejmě o jinou postavu) je Gemma Arterton, kterou si příští týden užijeme jako princeznu Taminu v Princi z Persie. Po menší roli v bondovce Quantum of Solace a o něco větší v Souboji Titánů by to pro ni byl další velký kariérní zářez. Gemma už prý o partu mluvila i se samotným Bayem, ve hře jsou ale ještě tři další here... modelky s menšími hereckými zkušenostmi. Jde o Bar Rafaeli (mimochodem současná přítelkyně Leonarda DiCapria), Brooklyn Decker a Mirandu Kerr. Podívejte se na fotky a dejte v diskuzi vědět, kterou byste vedle Bumblebeeho viděli nejraději.

UPDATE: Pánové z AICN asi zase neměli co dělat, a tak přinášejí další várku možných náhradnic. Prý z "důvěryhodného zdroje". Vzhledem k tomu, že v ní je prakticky každá mladá a hezká herečka, která v současnosti běhá po Hollywoodu, nebral bych je příliš vážně.

Gemma Arterton

Bar Rafaeli

Brooklyn Decker

Miranda Kerr

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace