Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Upíří James Bond


ikona
KarelR
Je libo netradiční akčňák? A co třeba jeden s upíry? 

Krvesajská mánie pokračuje. A protože teď mají upíry v oblibě hlavně dámy, a pánové nikdy neodmítnou napínavý špionážní film, proč tyhle dvě věci neskloubit? Takhle nějak asi uvažoval Lucas Foster, producent Pana a paní Smithových nebo Equilibria, když kupoval práva na knihu Blood Oath (a její pokračování Black Site) od Christophera Fanswortha. Hlavní hrdina téhle rozbíhající se série je totiž nesmrtelný agent s povolením vysávat.

Nathaniel Cade si původně asi plánoval jiný "život", avšak poté, co ho na konci občanské války chytila americká armáda, neměl moc na vybranou. Musel prezidentu Johnsonovi přísahat, že bude střežit prezidentský úřad ve dne v noci (hlavně v noci), a činí tak už celých 150 let. Když se tedy začne proslýchat něco i biologické zbrani, v jejímž vývoji můžou mít prsty častí návštěvníci Bílého domu, vyfasuje nového lidského parťáka a vydává se celou tuhle záhadu vynést na světlo. Samozřejmě ne doslova...

Nebojte se, Foster si je dobře vědom toho, jaká ptákovina se dá z takovéhle zápletky vyrobit. A hájí se tím, že do filmu vrazí vlastní peníze, takže se bude muset snažit, aby tak ve finále neskončil. Zatím sice nenašel ani režiséra, ani žádné herce, ale pátrat po nich začne co nevidět, jelikož by tenhle nadpřirozenem šmrcnutý akčňák rád dostal do kin v nejbližším možném termínu. Což o to, může to dopadnout celkem zajímavě (hlavně pokud nabídne hlavní roli Alexanderu Skarsgårdovi nebo Jamesi Marstersovi...), ale zatím bych zůstával mírně skeptický. Bude třeba hodně chytrých scenáristických kroků, aby z toho nebyl jen béčkový pokus o přiživení se na současném šílení po upírech.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace