Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Z vesmíru přiletí Indiana Worthington


ikona
KarelR
sam worthington
Sam Worthington se poohlíží po další velké roli. 

Podle Jamese Camerona je sequel Avatara ještě docela daleko. Datum premiéry se prý dozvíme během nadcházejících měsíců, dřív než za tři roky jej ale rozhodně neuvidíme. Jeho samotné natáčení bude nicméně zabírat jen pár měsíců, Sam Worthington by tedy měl mít spoustu času na přidávání dalších přírůstků do své hubené, avšak extrémně úspěšné kariéry. A co že ho zajímá? K radosti všech jiné velké dobrodružství, které by rád i premiérově produkoval.

Worthington se totiž chystá ujmout role slavného knižního dobrodruha Allana Quatermaina, jenž byl kdysi hlavní inspirací Indiana Jonese. Na stříbrném plátně mu to ale zatím moc nešlo. Největším pozitivem jeho dvou filmů z osmdesátých let byly půvaby mladé Sharon Stone, a jak dopadla Liga výjimečných snad netřeba připomínat. Quatermain teď ale pod producentským dozorem tvůrců Smallville Alfreda Gougha a Milese Millara dostane tvář drsného poloboha, a co především, úplně jiné zázemí. Klasický příběh o hledání pokladu v Dolech krále Šalamouna se totiž přesune do daleké budoucnosti, kdy už lidé žijí ve vesmíru, a vůbec podstoupí kapku větší změny. Hlavně bude meziplanetární.

Zní to sakra dobře, a jestli tohle sci-fi dostane do rukou ten správný režisér, mohl by se Quatermain konečně dočkat dobrodružné pecky, jakou si určitě zaslouží. Ačkoliv se nevyhne těm pár drobným úpravám. Pozitivní je pak určitě i to, že se Worthington nebojí koukat po dalších velkých filmech, do kterých se může vrhnout po nadcházející řadě menších filmů.  Hotové má vztahové drama Last Night a thriller z Blízkého východu The Debt, a v současné době natáčí drsnou detektivku The Fields. Na co přesně se vrhne potom ještě není jasné, ať už to ale bude Quatermain, neleterrierovský Souboj Titánů 2 nebo rovnou pokračování Avatara, všichni víme, že nejspíš poslušně naklušeme do kina. Snad to tedy nebudou nějaká zásadní zklamání.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace