Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 20/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystají Colin Farrell a Kurt Russell, kdo natočí Uncharted a Neuromancera a s kým si to rozdá Anakin Skywalker. 

Tento týden má největší fofr Colin Farrel. Spolu s Marion Cotillard by se měl objevit v novince Davida Cronenberga Cosmopolis, kde si zahraje milionáře, jenž během jednoho dne přijde úplně o všechno. Dál se jeho jméno začalo objevovat v souvislosti s remakem hororu z osmdesátých let Hrůzná noc. Tady by se měl objevit v roli upíra, který se nastěhuje vedle tak trochu paranoidního teenagera. Ve filmu si zahraje i Toni Collette. A poslední Farrelův film bude o tom, jak se trojice přátel rozhodne zavraždit své despotické šéfy. V dalších rolích Horrible Bosses máme čekat Jamieho Foxxe, Jennifer Aniston nebo Jasona Batemana.

A teď k Russellům. David O. Russell, tvůrce Tří králů a chystaného dramatu The Fighter, je jedním z hlavních kandidátů na pozici režiséra adaptace počítačové hry Uncharted. Kurt Russell se zase objeví ve sci-fi detektivce Undying, kde si zahraje detektiva, jenž se dostane do světa, kde padly hranice mezi životem a smrtí. Prý půjde o kombinaci filmů Sedm a Blade Runner. A když jsme u těch zajímavých sci-fi, novým režisérem filmové verze cyberpunkové bible Neuromancer má být Vincenzo Natali, tvůrce Kostky a chystaného hororu Splice.

V detektivce Faces in the Crowd, v níž po Mille Jovovich trpící nemocí, díky které nerozeznává tváře, půjde nebezpečný magor, si zahrají Julian McMahon, Sarah Wayne Callies ze seriálového Útěku z vězení a Michael Shanks z Hvězdné brány. Hayden Christensen zase půjde po krku nebezpečné sektě v thrilleru Davida R. Ellise The Genesis Code. Michelle Monaghan s Michaelem Shannonem se přidají k Gerardu Butlerovi v životopise muže, jenž v Africe zachraňoval děti z válečných konfliktů. Machine Gun Preacher režíruje Marc Forster. A Robert Redford se hodlá vrhnout na režii filmu The Company You Keep, v němž má být hlavní hrdina obviněn z bankovní loupeže a musí očistit své jméno.

Terrence Howard si zahraje Nelsona Mandelu v dramatu Winnie, jenž má být především o jeho manželce, Channing Tatum a Queen Latifah se přidají k Vinci Vaughnovi, Kevinu Jamesovi a Jennifer Connelly v komedii Rona Howarda Cheaters, Ewan McGregor, Emily Blunt a Kristin Scott Thomas zase chystají spolupráci s režisérem Lasse Hallstromem v dramatu Salmon Fishing in Yemen. Jessica Biel a Luke Evans zkusí nějaké to serióznější herectví ve filmu Vivaldi a Zachary Quinto se objeví vedle Kevina Spaceyho v dramatu Margin Call, v němž se osm lidí bude pokoušet zachránit své úspory a kariéry během finanční krize.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace