Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pitt a Aronofsky loví tygra


ikona
KarelR
brad pittdarren aronofsky
Dvě významná zámořská jména se konečně dočkají první spolupráce? 

Tak, že by to vyšlo napotřetí? Brad Pitt a Darren Aronofsky už se spolu pokoušeli pracovat na Fontáně a na dramatu The Fighter, vždycky z toho ale nakonec sešlo. Poprvé dostal Pittovu roli, Hugh Jackman, podruhé herecko-režijní duo nahradili Christian Bale a David O. Russell. Pánové se ale nevzdávají a plánují třetí společný projekt, kterým bude adaptace knihy Johna Vaillanta The Tiger.

Příběh ochránce zvířat, který musí jedno malé sibiřské městečko ochránit před nebezpečným tygrem, je prý na papíře fascinující hrou na lovce a kořist, i když může být občas nejasné, kdo je kdo. Tenhle napínák, jenž člověka přenese na drsný okraj civilizace, by tak určitě šel přetavit v něco ve stylu zalidněnějšího Jeremiaha Johnsona se zákeřnou šelmou místo indiánů. A to pánové zřejmě pečlivě plánují, ačkoliv má film ještě pěkný kus k realizaci.

Scénář píše Guillermo Arriaga, který si udělal jméno na trilogii Amores Perros, 21 gramů a Babel Alejandra Iñárritu (v posledním jmenovaném filmu hrál i Pitt), rozdělení ostatních tvůrčích rolí ale není tak úplně jasné. Aronofsky a Pitt budou určitě produkovat, zatím však nebylo potvrzeno, jestli se Pitt ujme hlavní role (ačkoliv je to v plánu) a zda bude Aronofsky režírovat. První z nich musí nejdřív natočit poloprokletý Moneyball a možná i romantiku Important Artifacts, druhý se zas po dostříhání dramatu Black Swan nejspíš vrhne na biografii Jackie o čtyřech dnech v životě manželky J.F Kennedyho. Těch mezi jeho smrtí a pohřbem. Vyhlížíte tyhle projekty, nebo byste pánům raději půjčili na hraní toho tygra?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace