Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TrailerNight už za pár hodin!


ikona
Mr. Hlad
moviezone
Přijďte se podívat na nejzajímavější filmové ukázky!  

Už za pár hodin to vypukne. Již čtvrtá TrailerNight přivítá své hosty dnes ve 20:30 v pražském kině Oko a MovieZone tak naposledy zve všechny milovníky filmů a upoutávek do kina na akci, o které sice nemůžeme slíbit, že bude povedená, ale rozhodně pro to uděláme maximum. Čeká vás několik desítek těch nejlepších upoutávek, ať už aktuálních nebo z našich archivů, nějaké ty informace o tom, co to vlastně trailer je, kde se vzal a jak funguje, vyhlášení ceny Ostré nůžky a pár dalších věcí.

Všechny upoutávky budou opatřeny českými titulky, za což bychom rádi poděkovali klukům z webu Videa česky a už teď vám můžeme slíbit, že program bude našlapanější víc, byl kdy dřív. Na TrailerNight se totiž neprobojovaly takové pecky jako stylové Miami Vice, nařvaný Matrix: Revolutions nebo originální Bee Movie, takže vás čeká jen to opravdu nejlepší a nejzajímavější. Aby vám to ale nebylo líto, můžete si zmíněné upoutávky pustit jako přípravu.

Lístky stále ještě můžete koupit na pokladně kina, pokud tedy stále ještě váháte, přestaňte a začněte se chystat na večer. Celá redakce se na vás těší, ať už při samotné TrailerNight nebo na následující afterparty.

Takže přijďte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace