Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 19/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co se děje v Číně, u comicsů, mezi náboženskými fanatiky a jak to vypadá se strojem času?  

Mickey Rourke je zpátky v první lze a vypadá to, že by si mohl zahrát v gangsterské novince Tonyho Scotta Potzdamer Platz a zároveň i v jeho motorkářském thrilleru Hells Angels. Jeho ironmanovský parťák Sam Rockwell se zase připojí Harrisonu Fordovi a Danielu Craigovi v comicsovce Cowboys and Aliens. Okolo comicsů se motá i Tommy Lee Jones, jenž by se mohl objevit vedle Kapitána Ameriky. Shia LaBeouf se zase upsal romantickému akčňáku The Necessary Dead of Charlie Countryman, který bude režírovat Dante Ariola.

Zajímavé věci se dějí i okolo Anthonyho Hopkinse, jenž bude vymítat duchy v hororu The Rite a parťáky mu nově budou dělat Alice Braga, Toby Jones a Ciaran Hinds. John Krasinski se zase chystá s Drew Barrymore na film podle skutečné události, ve kterém bude zachraňovat velryby. Jmenovat se to bude Whales. Joseph Gordon-Levitt chystá další spolupráci s talentovaným Rianem Johnsonem, se kterým natočil vynikající The Brick. Jejich novinka Loop by měla být o tom, jak z budoucnosti cestují do současnosti lidé zmocněni k likvidaci nejnebezpečnějších zločinců. Nezní to nezajímavě. Gordon-Levitt se pravděpodobně objeví i v thrilleru Davida Koeppa Premium Rush, kde se prý také bude cestovat časem.

V chystaném sci-fi I Am Number Four si zahrají Kevin Durand ze ztracených a Australan Callan McAuliffe. Isabelle Fuhrman z hororu Orphan se objeví v jedné z hlavních rolí komediálního thrilleru Salvation Boulevard, v němž bude pološílená sekta nahánět svého bývalého člena. Mila Kunis a Justin Timberlake se objeví v romantické komedii Friends With Bennefits. Okolo dlouho chystané adaptace Temné věže Stephena Kinga se teď začal motat Ron Howard, tak s ní snad trošku pohne.

Režisér Niels Arden Oplev, jenž natočil Muže, kteří nenávidí ženy, chystá horor o strašidelném zámku The Keep. Rob Minkoff, tvůrce první spolupráce Jackieho Chana a Jeta Li Zakázané království, se vrátí do Číny ve filmu Chinese Odyssey. Mělo by jít o velký a výpravný fantasy příběh odehrávající se v oceánu a celé to bude 3D. Ang Lee se zase chystá natočit biografii slavné asijské zpěvačky Teresy Teng, kterou u nás pravděpodobně vůbec nikdo nezná, a Doug Liman se začal motat okolo remaku britského filmu Gambit, v němž se v roce 1966 objevili Michael Caine a Shirley MacLaine.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace