Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

X-Meni opravdu budou Kick-Ass


ikona
KarelR
matthew vaughnx-men
Matthew Vaughn dohlédne na mutanty od Marvelu. Je to výhra pro všechny? 

Hollywood nakonec dostane každého. Můžete se bránit jak chcete a vykládat o tom, že jsou producenti velkých studií zlí a neschopní. Pokud ale máte talent a nebáli jste se ho v minulosti použít, přiletí jednou z L. A. nabídka, která se zkrátka neodmítá. A právě tohle je ode dneška případ Matthewa Vaughna, který utekl pánům s naditými kufříky z lopaty už minimálně dvakrát. Třetí X-Meni a Thor se sice ve finále rozjeli i bez něho, nová (nebo vlastně stará?) generace marveláckých mutantů už se ale vydá zachraňovat svět pod jeho odvážným dohledem.

U Foxů prostě viděli Kick-Ass a řekli si, že takhle musí vypadat X-Men: First Class. Nebo alespoň přibližně. Po tom, co režii malého restartu série odmítl sám Bryan Singer (chtěl se soustředit na fantasy Jack the Giant Killer), se začalo zuřivě jednat s Vaughnem, který dlouho váhal, zda se má nechat chytit do zámořských osidel. Před pár dny už to dokonce vypadalo, že znovu unikl a bude se hledat dál, nyní však bylo oznámeno, že Rupertu Murdochovi definitivně upsal svoji duši.

Pro fandy X-Menů je to určitě nadmíru pozitivní zpráva, protože film neskončí třeba v rukou Louise Letterriera, na druhou stranu je ale třeba si uvědomit, že se Vaughn stejně nebude moct nějak zásadně utrhnout ze řetězu. Na film totiž dostane slušné peníze a bude ho krotit armáda producentů (naštěstí v čele se Singerem), už proto nemůžeme čekat druhý Kick-Ass. Foxové si každopádně můžou gratulovat, jelikož právě zabili dvě mouchy jednou ranou, a nám nezbývá než doufat, že si Vaughn při podpisu smlouvy vydupal i nějakou tu tvůrčí svobodu.

V X-Men: First Class se dobří přátelé Profesor X a Magneto pokusí zachránit planetu před obří hrozbou a vychovat přitom novou generaci mutantů (Jean Grey, Cyclops atd.), kdo si zahraje mladší verze známých postav ale zatím není jasné. Natáčet by se nicméně mělo už létě podle scénáře přepsaného Ashleym Millerem a Zackem Stentzem (podíleli se na Thorovi), aby se stihl šibeniční premiérový termín 3.června 2011. S obsazením se určitě seznámíme v horizontu nejbližších týdnů, v tuhle chvíli tak všechny zajímá především jedna věc. Zastaví se i nestárnoucí Wolverine?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace