Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Batman za dva roky


ikona
KarelR
batmanchristopher nolandark knight
Netopýří muž se chystá na velké finále. Jakého záporáka v něm určitě neuvidíme? 

Warneři na nás předevčírem vytáhli zprávu, že budou odteď až do roku 2013 prát všechny svoje velké filmy do IMAXu. Ať už je uvidíme ve 3D, nebo ne (jakože většinu ano). Mezi zhruba dvacítkou projektů, které tenhle osud čeká, se objevil i třetí Batman, patřil ale k těm, jejichž datum premiéry nebylo blíže specifikováno. Inu, to se včera změnilo, a tak si můžete v kalendáři červeně zakroužkovat 20.červenec 2012.

Pokud všechno půjde hladce, právě v tento den se velká netopýří trilogie uzavře. Christopher Nolan, který stále nepotvrdil, že bude film režírovat, totiž nedávno naznačil, že víc filmů neplánuje. Jeho bratr Jonathan právě sepisuje scénář trojky, a je jasné, že v něm půjde hlavně o uzavření příběhu, který začali Nolanové vyprávět v Batman začíná. Čeká nás prý fantastické finále, což není velké překvapení, nemáme v něm však čekat Mr. Freeze (ne, nebrečte!). Vybíralo se jinde, a přestože Nolan naznačil návrat všech vedlejších postav z minulých dílů (není jich vlastně zase tolik), jméno Batmanova nadcházejícího oponenta z něj logicky nevypadlo.

Toho tím pádem budeme muset řešit ještě pár měsíců, a již brzy určitě začnou vyplouvat zaručené zprávy, že si Steven Seagal zahraje Tučňáka a Abigail Breslin Kočičí ženu. A my se v nich budeme s nechutí přehrabovat. Vzhledem k tomu, že se Temný rytíř začal natáčet v dubnu 2007 a měl premiéru v červenci 2008, mají Warneři přesně rok na to, aby svoji obří dojnou krávu připravili k rozběhu do cílové rovinky (a na souboj s novým Spider-Manem, který jde do kin jen o 17 dní dřív). To je dost času především díky tomu, že už mají příběh a scénář je na cestě, pořád je ale čeká hodně podepisování smluv a přemlouvaní Nolana (pokud bude opravdu režírovat), že je 3D super věc a pomůž... vyčaruje hodně zelených bankovek navíc. Současný strážce noirového odkazu zatím vytrvale odolává. Ale vydrží to až do konce?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace