Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dvojky, kam se podíváš


ikona
Mr. Hlad
clash of the titanssequel
Titáni, draci a Brendan Fraser 

Je to zákon Hollywoodu. Když film vydělá, dostane druhý díl. Málokdy se hledí na kvality, peníze jsou důležitější. Na situaci můžeme nadávat, jak chceme, ale nejspíš nás nikdo poslouchat nebude.

O tom, že bude dvojka Souboje titánů se mluvilo už před několika měsíci a díky velmi solidním výdělkům v kinech je teď už jasné, že se do ní producenti jen pohrnou. Dobrá zpráva je, že by se měl vrátit Sam Worthington a údajně i většina herců, kteří přežili jedničku. Možná ještě lepší je ale informace, že se nepočítá s Louisem Leterrierem na pozici režiséra. Natáčet by se mělo začít co nejdříve, protože Warneři chtějí film dostat do kin v roce 2012 a mít ho hotový dřív, než se Worthington vrhne na druhého Avatara.

Pokračování nakonec dostane i velmi vydařený animák Jak vycvičit draka. Ten se nám hodně líbil, zpočátku to ale vypadalo, že se mu v kinech nebude příliš dařit. Naštěstí se z něho stala jarní trvalka, která úspěšně vydělává. Pokračování by se mělo objevit už za tři roky, o čem ale bude, to nikdo netuší. Snad však nepůjde na ruku dětským divákům, právě dospělost a jistá surovost dělaly z Jak vycvičit draka zajímavý film.

Pokračování Cesty do středu Země bychom ale nejspíš už nečekali. Dětská podívaná si sice před dvěma lety nevedla v kinech špatně, ale nebylo to nic, co bychom chtěli vidět podruhé. Ale uvidíme. Tentokrát budou tvůrci parazitovat na Ostrově pokladů Roberta Louise Stevensona a počítá se s návratem Brendana Frasera i Joshe Hutchersona. A pravděpodobně to celé bude 3D, protože jinak by film nejspíš vůbec nikoho nezajímal.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace