Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo uteče z New Yorku?


ikona
Mr. Hlad
escape from new yorkjohn carpenter
Kdo bude točit novou verzi legendárního béčka?  

O tom, že remaky jsou zlo, píšeme dnes a denně. Nikdo nás ale neposlouchá a člověk se se současnou situací jednoduše musí smířit. Když už se ale musí nějaká klasika dočkat nové podoby, je dobré přizvat si k ní někoho, kdo nehodlá pouze sehnat před kameru mladší herce.

O nové verzi klasiky Johna Carpentera Útěk z New Yorku už se mluví poměrně dlouho. Chvilku to vypadalo, že se za kameru posadí Brett Ratner, potom ho nahradil Len Wiseman a dokonce se i zdálo, že by si kultovní roli Snaka Plisskena mohl zahrát Gerard Butler. Nakonec z toho všeho sešlo, avšak producent Neal H. Moritz se nevzdal a teď vytáhl z rukávu hodně zajímavé jméno. Novou verzi Útěku z New Yorku by totiž měl režírovat Breck Eisner. Ten v Sahaře ukázal, že má cit pro akci a v povedeném hororovém béčku Podivní zase předvedl, že zvládne natočit efektní podívanou za hodně málo peněz, což v tomhle případě bude nejspíš potřeba.

Eisner se navíc v minulosti několikrát nechal slyšet, že má slabost pro starší hororové filmy a béčka obecně a navíc je z jeho tvorby patrné, že za kamerou nesedí jen rutinér, ale především fanoušek. Útěk z New Yorku by tak mohl dopadnout lépe než většina běžných předělávek. Kdo bude tentokrát zachraňovat prezidenta, jenž spadnul s Air Force one doprostřed vězeňské zóny dříve známé jako New York, se samozřejmě ještě neví, ale Timothy Olyphant v Podivných potvrdil to, co jsme si mysleli už u Dokonalého útěku, tedy že zarostlého drsňáka zvládne, když dostane šanci. Kdyby mu tedy dal někdo pásku přes oko a vyslal ho mezi největší kriminálníky budoucnosti, vůbec bychom se nezlobili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace