Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock vs. Mexičani


ikona
Mr. Hlad
the rock
Koho bude Dwayne Johnson mlátit teď?  

Vypadá to, že The Rock to s návratem k akčním filmům myslí smrtelně vážně. Po několika komediích, z nichž pár bylo dobrých a pár slušně řečeno méně dobrých, se rozhodl jít zpátky k žánru, pro který má fyzické dispozice a který od něj fandové chtějí.

Ještě letos v létě se objeví v akční komedii Benga v záloze, kde však bude dělat spolu se Samuelem L. Jacksonem křoví Willu Ferrellovi a Marku Wahlbergovi. Z traileru to ale vypadá, že přeci jenom na nějakou tu akci dojde a doufejme, že ty dvě pistole nenosí jen proto, že si jeho postava něco kompenzuje. Letos o něco později se navíc předvede v čistokrevné žárovce Faster, kde se bude mstít za smrt svého bratra a za pár let v kriminálu. Celé to má být navíc stylově podobné kriminálkám ze sedmdesátých let, takže se těšíme.

A teď se The Rock rozhodl vyrazit do Mexika. Ve filmu Protection si zahraje chlapa, který musí vyrazit mezi nejdrsnější mexické pouliční gangy, aby našel unesenou dceru amerického soudce. A protože je to člen speciálních jednotek a soudcova dcera se neztratila při výletu, nejspíš dostane pár Mexičanů pořádně po tlamě. Protection už v Hollywoodu leží docela dlouho a chvilku se okolo něho motali Paul Walker a režisér Con Airu Simon West, potom se mluvilo o Clivu Owenovi a Patricku Alessandrinovi, jenž natočil dvojku francouzského Okrsku 13. Kdo se postaví za kameru a pomůže Dwaynu Johnsonovi s návratem mezi akční hvězdy, to zatím nikdo netuší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace