Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Povolení zabíjet zrušeno


ikona
Mr. Hlad
James Bond
Kdy se dočkáme dalšího Jamese Bonda?  

Nové filmy s agentem 007 se rozjely, jak nejlépe mohly. Daniel Craig sice pár lidí naštval tím, že se odchýlil od toho, na co jsme byli v Bondovkách zvyklí, ale na druhou stranu zase přilákal spoustu nových fandů a dokázal vydělat v kinech obrovské peníze. A kdy to hodlá zopakovat?

Odpověď na tuhle otázku je poměrně obtížná. Už nějakou dobu se okolo další Bondovky objevuje pár zajímavých jmen. Chvilku to vypadalo, že Craig bude balit Olivii Wilde nebo Freidu Pinto, za kameru si měl podle různých zdrojů sednout sám Sam Mendes a členové organizace Quantum měli dostat konečně pořádně po držce. Teď je ale všechno jinak, protože producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli z EONu oznámili, že další Bondovka půjde k ledu. Na neurčito. Plán přivést agenta 007 zpátky do služby v roce 2011 nebo 2012 byl tedy smeten ze stolu a nikdo teď neví, co bude.

A proč se tomu tak stalo? Za všechno může studio MGM. Tomu se finančně nedaří a vypouští do světa jeden komerční průšvih za druhým. Zachránit by ho mohl právě James Bond, Hobit Petera Jacksona a Guillerma del Tora nebo prodej konkurenci. Zbavit se prodělávajícího studia se však zatím majitelům nepodařilo a producenti z EONu si řekli, že v takovém finančním bordelu pracovat nehodlají. Zatím nikdo neví, kdy se práce na nové Bondovce opět rozběhnou, Wilson a Broccoli ale tvrdí, že dokud se veškeré záležitosti okolo MGM neurovnají, dá si James Bond pauzu. Snad to nedopadne tak, že budeme muset čekat dalších deset let a pak hledat nového agenta.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace