Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Ryan mezi soudruhy


ikona
Mr. Hlad
chris pinejack ryanstar trek
O čem bude pátý díl špionážní série podle Toma Clancyho?  

Jack Ryan to má na plátnech kin mnohem těžší než James Bond. Střídá režiséry, střídá tváře, a když už se někdo rozhodne natočit o něm další film, všechno strašně dlouho trvá. Jako kdyby Ryan nikoho nezajímal. A to přitom byly Hon na ponorku, Vysoká hra patriotů, Jasné nebezpečí i Nejhorší obavy parádní thrillery.

O tom, že Ryana by si tentokrát měl zahrát Chris Pine ze Star Treku, jsme už informovali před hodně dlouhou dobou. Od té doby se ale okolo pátého dílu téhle série nic moc nedělo. Teď už však alespoň víme, o čem by měl film s názvem Moscow být. Jack Ryan, ještě mladý a plný optimismu, se tu dávno před svou agentskou kariérou vydá na příkaz jakéhosi miliardáře do Moskvy, kde má dohlížet na finanční operace. Bohužel Ryanův chlebodárce jak tak trochu hajzl a plánuje s pomocí teroristů zlikvidovat americkou ekonomiku a všechno hodit právě na Ryana. A pro sichr mu ještě unese manželku.

Děj nebude vycházet z žádné knihy Toma Clancyho. Scénárista Adam Cozad původně film s podobným tématem už připravoval a měl se jmenovat Dubai (kde by se odehrával, snad odhadnete sami). Padlo ale rozhodnutí scénář vzít, malinko překopat a z hlavního hrdiny udělat Jacka Ryana. Zápletka zní sice poněkud béčkově, ale předchozí čtyři filmy byly poměrně inteligentní a zábavné, tak snad nepřijde s pětkou změna. Chytrých špionážních thrillerů totiž v poslední době zase až tak moc není.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace