Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Antičtí vepři přicházejí


ikona
Mr. Hlad
men in black
Antičtí hrdinové s pořádnými rypáky?  

Zdá se, že antika opět přichází do módy. Souboj titánů, ačkoliv se nepovedl tak, jak jsme doufali, vydělává solidní peníze a v plánu jsou i další podobné filmy. Louis Leterrier by se nebránil dvojce a konkurence také nespí.

Už příští rok se objeví Immortals Tarsema Singha, občas někdo něco prohodí o nové verzi Jásona a Argonautů, chystá se film podle brutálního comicsu Hercules, dorostenci si mohou zajít na Percyho Jacksona: Zloděje blesku a teď se chystá i animák. A hodně divoký. Pig Scrolls má být příběhem jednoho z námořníků, kteří po bitvě o Tróju pluli spolu s Odysseem domů. To samozřejmě nebylo úplně snadné a jedním z problémů, který na námořníky čekal, byla kouzelnice Kirké. Ta totiž proměnila většinu posádky v prasata.

Hlavní hrdina se bude logicky pokoušet dostat se zpátky do své lidské podoby, přitom ale bude muset zničit jakési zařízení, které by mohlo zlikvidovat celý vesmír. Režie anticky-prasáckého animáku by se měl ujmout Barry Sonnenfeld, jenž má za sebou oba díly Mužů v černém nebo třeba Wild Wild West a i když zápletka zní hodně divoce, výsledek by mohl být hodně zajímavý. Konec konců, kolik filmů, v nichž vystupují antičtí bohové a prasata zároveň, jste viděli?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace