Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mimozemšťani nebo Papriky?


ikona
Mr. Hlad
wolfgang petersen
Megalomanský režisér hledá nové projekty.  

Od propadáku jménem Poseidon jsme o Wolfgangu Petersenovi neslyšeli, ovšem vypadá to, že tenhle německý režisér se na důchod ještě ani zdaleka nechystá a hodlá se vrátit k tomu, co mu vždycky šlo nejlépe. K velkým a drahým filmům.

Nedávno médii proběhla zpráva, že by měl zadaptovat japonské anime s názvem Paprika, v němž nejde o pěstování zeleniny, jak by si mohl někdo z názvu vyvodit, ale o podivný přístroj, díky němuž může člověk vstoupit do snů ostatních lidí. A tenhle přístroj byl ukraden a musí být co nejdříve nalezen. Původní film je hodně originální a zajímavá podívaná a pravděpodobnost, že by si na ní Hollywood vylámal zuby, je poměrně veliká. Možná proto přišel s Petersen s prohlášením, že se na Papriku sice chystá, ale pravděpodobně to je projekt, jenž bude ještě pár let u ledu.

Teď má totiž v plánu režírovat Uprising. Velkolepé, originální, drahé a údajně i „velmi, velmi cool“ sci-fi se bude točit okolo mimozemšťanů, kteří přistanou na Zemi. Nemají to však být agresivní cizáci jako ve Dni nezávislosti, ale velmi inteligentní bytosti, které nemají v plánu lidstvo vyhubit, ale pomoct mu tím, že začnou řídit všechno důležité a kecat lidem do toho, co a jak mají dělat. A i když to určitě myslí dobře a úroveň života stoupá, lidstvo není úplně nadšené z toho, že mu šéfuje banda zelených mužíčků a vypuknutí konfliktu je jen otázkou času. Uprising podle režiséra dostane před Paprikou přednost a sehnat na něj peníze snad nebude dnes, když je sci-fi opět docela v kurzu, takový problém.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace