Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Teroristi, třeste se!


ikona
Mr. Hlad
antoine fuquagerard butler
Další špionážní série se blíží.  

James Bond si teď dává chvilku pauzu a jen čas od času se okolo něho objeví nějaké drby (Freida Pinto ani Olivia Wilde se v něm prý neobjeví), s agentem Bournem to vypadá všelijak a o co přesně půjde ve čtvrtém dílu Mission: Impossible, to zatím nikdo neví. Filmoví fanoušci ale nějakého toho agenta s povolením zabíjet jednoduše chtějí.

A proto by měl brzy dorazit Mitch Rapp. Ten pracuje pro CIA v protiteroristickém oddělení a nebýt jeho, Amerika už by byla několikrát vybombardovaná. Rapp se objevil už v jedenácti knihách, za něž je zodpovědný spisovatel Vince Flynn, a zdá se, že je poměrně populární. O filmovou verzi, v níž se superzlý terorista bude chtít na hlavním hrdinovi pomstít za smrt syna, by se měl postarat Antoine Fuqua. Tomu to sice už za kamerou nejde tak dobře jako v době Training Day, ale pořád patří mezi to zajímavější, co může v akčním žánru Hollywood nabídnout. Když to ale naposledy zkoušel s tajnými službami a drsnými agenty, skončilo to nemastným-neslaným Odstřelovačem.

Pro adaptaci románu Consent to Kill už se navíc začali hledat i herci a zdá se, že ve hře žádné měkoty nejsou. K roli má prý nejblíže Gerard Butler, jenž by se líbil i studiu a on sám by určitě potřeboval nějakou sérii, která by ho pár let živila a zvyšovala mu hvězdný status. Dalším potenciálním kandidátem je údajně Colin Farrell, který se mezi agenty podíval v povedeném ale trochu zapadlém thrilleru Test. A v neposlední řadě tu máme Matthew Foxe. Jeho Ztraceni to letos na televizních obrazovkách definitivně zabalí a on se bude muset podívat po jiné práci a nechal se slyšet, že role Mitche Rappa by se mu hodně líbila. Kdo by podle vás byl nejlepším zabijákem teroristů a ochráncem amerického způsobu života?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace