Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hulk se vrací s novou fasádou


ikona
imf
comicsdavid duchovnyeric banahulk
 

S comicsovými novinkami se opět roztrhl pytel. Včera jsme drbali Spideyho, teď je na čase promluvit si o něčem, v co většina z nás ani nedoufala... o druhém Hulkovi.

První film od Anga Leeho byl přijat rozporuplně, hlavně proto, že se v něm moc kecalo a fanoušci místo existenciální sondy čekali trochu víc klasického "Hulk Smash!". Nějaké peníze se však ze zeleného borce vysypaly a Avi Arad, guru z Marvelu, si Hulka docela pochvaluje a pořád v hlavě koketuje s myšlenkou sequelu. Ostatně má to v popisu práce, stejně jako chválit na každém kroku Punishera, Fantastickou čtyřku a Elektru a všem sdělovat, že možná tyhle filmy dostanou bratříčka. U Hulka se však tyhle PR řečičky zdají být o krok před ostatními.

Příznivci jedničky (pár vás asi bude...) se však nebudou na nového Hulka těšit, protože má jít o "direct-to-video" titul s notně sníženým rozpočtem (40M maximálně) a úplně novým pojetím. To znamená, že se můžete rozloučit s Ericem Banou a Jennifer Connelly a také s Angovým vyprávěcím stylem. VideoHulk bude zjevně podobnější původní adaptaci s Lou Ferrignem, tj. Bruce Bannera někdo naštve v metru a začnou lítat panely, vagóny a revizoři... což na jednu stranu nezní vůbec špatně, na tu druhou je však třeba předem počítat s nějakým režisérem-zelenáčem, pochybnými CGI triky a nějakým tím Tondou v hlavní roli, což jsou elementy které projekt bezpečně pošlou k čertu. Podle nezaručených zpráv by studio do hlavní role chtělo obsadit Davida Duchovnyho, ale ten těžko kývne na takovou divočinu, když si momentálně užívá režisérský post a vyrábí krutě zamyšlené snímky ála House of D.

O druhém Hulkovi se však mluví až příliš často, než aby to bylo jen kachní kroužení s úmyslem zmást diváky. Počkejme si rok, dva a vsadím se, že na nás zelený mužík zamává z půjčoven. Pokud se však něco nezmění, bude stát vedle dalších zaručených pecek jako The Net 2.0, 8MM 2 nebo na našich stránkách již provařeného sequelu k Bambi. Uff... omluvte mě, jdu si někam odplivnout. ;)

UPDATE: Tak něco se opravdu změnilo, imf se musí omluvit a přetisknout rychlovku od samotného Arada, který vyděšeně všechno dementoval, vysmál se myšlence o obsazení Davida Duchovnyho a naznačil, že hodlá druhého Hulka poslat divákům hezky ve velkorysém balení, tj. s vysokým rozpočtem, původními herci a pod křídly Universalu. Otázkou je, jak se na tenhle nápad bude tvářit samotné studio a jestli se všem producentům bude chtít ulít do projektu přes 100 milionů dolarů (jako v případě prvního dílu). Výměna režiséra a posun konceptu (jak bylo naznačeno výše) však rozhodně s Hulkovským vesmírem řádně zahýbá, i v případě, že by se jednalo o přímé pokračování, jak Arad naznačuje... A teď babo raď... budeme si muset zjevně ještě pár měsíců počkat, než bude jasné, kudy se zelený kolos vydá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace