Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Amerika má tvář


ikona
Mr. Hlad
captain americachris evansmarvel
Kdo si zahraje Kapitána Ameriku?  

Některé comicsové filmy to vždycky budou mít těžší než konkurence. Diváci budou automaticky víc fandit cool zabijákovi upírů nebo držkatému miliardářovi v superobleku než patriotovi, jenž se obléká do americké vlajky.

Kapitán Amerika bude bezpochyby film, který to nebude mít v Evropě snadné a šance, že se mu diváci, jež dodnes nechápou pravidla baseballu, vysmějí, je poměrně velká. U Marvelů si toho jsou určitě vědomi, a tak dělají, co mohou, aby jednoho ze svých nejdůležitějších superhrdinů zatraktivněli. Mají s ním totiž v budoucnu hodně velké plány a neúspěch si dovolit nemohou. Joe Johnston ve Vlkodlakovi ukázal, že režii by zvládnout měl a řeči o tom, že si hlavního padoucha zahraje Hugo Weaving, se také poslouchají moc hezky. Donedávna ale chyběla hlavní herecká hvězda.

Teď už ale její jméno známe. A máme radost. Kapitána Ameriku si totiž zahraje Chris Evans. Má talent, charisma, superhrdinskou muskulaturu a rozhodně je to zajímavější volba než nějaký neznámý kašpar ze seriálu pro americké středoškolačky. Na MovieZone mu fandíme už docela dlouho a bylo nám líto, že jeho předchozí comicsový pokus s Fantastickou čtyřkou nevyšel a jediné, co se na těch dvou filmech dalo chválit, byl nakonec jen a pouze on. Teď bude mít k ruce schopnějšího režiséra, studio, které ví, jak se postavit ke comicsové látce a záda mu určitě bude krýt pár hereckých hvězd v čestných roličkách. Se smlouvou na Kapitána Ameriku je navíc spojeno i upsání se k týmovce The Avengers. Castingové oddělení u Marvelu si zaslouží pochvalu a my se můžeme začít pomalu těšit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace