Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 12/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Něco o Scorsesem, comicsech, Conanovi, turistech a filmech, které možná uvidíme za rok na Oscarech 

Lee Daniels, režisér oscarového dramatu Precious, našel Martina Luthera Kinga pro svou novinku Selma. Vedle Hugha Jackmana se objeví málo známý Brit David Oyelowo. Dustin Hoffman se poprvé v životě postaví za kameru u filmu Quartet, což by měl být příběh čtveřice důchodových operních zpěváků. Zahraje si i hlavní roli a záda mu budou krýt Albert Finney nebo Maggie Smith. Tvůrce hororu Pandorum Christian Alvart chystá film Captain Future. Půjde o adaptaci sci-fi příběhů ze čtyřicátých let, v nichž geniální vědec putoval vesmírem a bojoval proti mezigalaktických padouchům. Mabrouk El Mehri, jenž natočil velmi povedené JCVD, má režírovat thriller The Cold Light of Day, v němž bude na výletě ve Španělsku unesena americká rodina a jeden její člen dostane jen pár hodin na to, aby je našel a zachránil.

V chystané dětské fantasy Martina Scorseseho Invention of Hugo Cabret si zahrají Chloe Moritz, Asa Butterfield a v jednání jsou i Ben Kingsley a Sasha Baron Cohen. Jim Carrey a Kate Hudson by se mohli přidat k Jennifer Garner v komedii Butter. Carrey by si mohl zahrát politika podobného Billu Clintonovi, Garner jeho manželku a Kate Hudson ženu, na niž bude mít hlavní hrdina spadeno. Obsazení Conana doplní Rose McGowan. Nezahraje si Rudou Sonju, ale zlou poločarodejnici. Natáčení začalo tento týden v Bulharsku. A Owen Wilson s Woody Harrellsonem budou dabovat dva krocany, co cestují časem v animáku Turkeys. Režie se ujme Ash Brannon, jenž natočil parádní Divoké vlny.

Novozélanďané Temuera Morrison a Taika Waititi se přidali ke comicsovce Green Lantern. Glen Close se rozhodla zadaptovat svou vlastní divadelní hru a ve filmu Albert Nobbs se objeví Orlando Bloom, Jonathan Rhys-Meyers a Amanda Seyfried. Chris Evans se nejspíš vykašlal na Kapitána Ameriku, protože se upsal nezávislému lékařskému dramatu Puncture. Paul Bettany s Rufusem Sewellem si asi užijí víc akce, protože se připojili k Johnnymu Deppovi a Angelině Jolie v thrilleru The Tourist. Novinka Alexandera Paynea The Descendants nabídne krom George Clooneyho i Judy Greer, Matthew Lillarda a Beau Bridgese. Emma Stone by se mohla přidat ke Stevu Carellovi a Ryanu Goslingovi v komedii Crazy, Stupid Love a Julianne Moore si zahraje s Kristen Stewart ve filmu Backwoods, o němž víme jen to, že se bude zabývat koncem světa.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace