Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dobré zprávy pro upíry


ikona
Mr. Hlad
twilight
Kdo bude točit čtvrtý díl upírské romance?  

O Twilight Sáze si můžeme říkat, co chceme. Může se nám nelíbit, můžeme ji nenávidět, můžeme se jí vysmívat, fakt je ale ten, že vydělává obrovské peníze a studio Summit o tom moc dobře ví.

Upoutávka na třetí díl The Eclipse překvapivě nevypadá tak pekelně, jak se čekalo (jak to bude s filmem, se ale neodvážíme hádat) a ti optimističtější čtenáři dokonce nahlas naznačili, že účast talentovaného režiséra Davida Sladea, jenž má na kontě pár hodně povedených hororů nebo drsných thrillerů, může s trochou štěstí posunout celou sérii do koukatelnější roviny. Po tom, co druhý díl vydělal celosvětově skoro tři čtvrtě miliardy dolarů, se navíc tvůrci pravděpodobně rozhodli sáhnout hlouběji do peněženky a pro čtvrtý díl angažovat někoho, kdo to za kamerou umí možná lépe, než si tyhle filmy vůbec zaslouží.

Okolo filmu (možná dvou filmů) Twilight Saga: The Breaking Down se totiž začínají motat i režiséři, s nimiž se pravidelně počítá na Oscarech. Ve hře je údajně Gus Van Sant, jenž má na kontě Dobrého Willa Huntinga nebo biografii Milk, dále padlo jméno Billa Condona, který natočil vynikající drama Bohové a monstra nebo muzikál Dreamgirls, a v neposlední řadě se prý uvažuje o tom, že by za kameru zasedla Sofia Coppola, pro niž by to byl snad vůbec první čistě komerční projekt. Jsou to hodně zajímavá jména a všichni tři by mohli celou sérii hodně obohatit, otázka ale je, jestli o to budou mít vůbec v Summitu zájem. Dlouhé pohledy do očí a záběry na lesy zatím fungovaly bez problémů, tak proč to měnit?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace