Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva výlety do budoucnosti


ikona
Mr. Hlad
michel gondry
Dva filmy o cestování v čase od jednoho z nejzajímavějších filmařů dneška.  

Michel Gondry je bezpochyby jedním z nejoriginálnějších režisérů současnosti. Člověk tak nějak nikdy neví, co si na něj v příštím filmu připraví. Někdy se z jeho experimentů stanou milované a úspěšné pecky, jindy si cestu k divákovi nenajdou.

Teď Gondry točí svůj asi nejkomerčnější projekt. Koncem roku by se do kin měl dostat akční film Green Hornet, v němž Seth Rogen bude zachraňovat svět a Cameron Diaz před oscarovým Christophem Waltzem a všichni budou doufat, že se zapomene na průšvihy, které doprovázely natáčení. Michel Gondry sice tvrdí, že Green Hornet bude pecka a že se máme na co těšit, ale počkejme si v klidu na trailery. Každopádně už teď je jasné, že režisér se po velkorozpočtové akci hodlá vrátit k menším a originálnějším filmům. Výhledově se chystá pracovat hned na dvou projektech a oba se budou zabývat cestováním v čase.

The We & The I bude natáčet podle své vlastní knihy You’ll Like This Film Because You’re In it a údajně půjde o nezávislé drama, v němž se skupina dětí cestujících v autobuse ocitne v různých časových obdobích, což zásadně ovlivní jejich vzájemné vztahy. Gondry tvrdí, že nemáme čekat žádné herecké hvězdy, protože před kameru usadí děti ze škol v Bronxu. Další – zatím nepojmenovaný – film bude o partě mladých lidí, kteří se omylem dostanou do budoucnosti, ale kvůli jakési chybě začnou mládnout. V hlavní roli by Gondry rád viděl Ellen Page. Na co dojde dřív, to zjistíme až v budoucnosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace