Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další sympaťák v režii krotitele sexbomb


ikona
KarelR
Romantické komedie zřejmě zažijí pořádný otřes. 

John Krasinski je na koni. Už šest let si sbírá fandy v seriálovém Kanclu, a teď se konečně začíná chytat i ve filmu. Jeho spolupráce s Georgem Clooneym a Kenem Kwapisem ještě moc nevyšly, loni mu to ale náramně klapalo se Samem Mendesem ve Všude dobře, proč být doma, a dostal určitě nejvtipnější roli v Nějak se to komplikuje Nancy Meyers. Sice podle všeho neurval part Kapitána Ameriky, kolem jehož obsazení to lítá novinkami dennodenně (teď je prý ve hře i Chris "Human Torch" Evans), smutný ale být nemusí.

Má totiž blízko k podepsání smlouvy hned na dvě romantické komedie. V první z nich si má zahrát společně s Ginnifer Goodwin (nedávno si pro sebe ukradla týmovou romantiku Až tak moc tě nežere), která se jako hodná manhattanská právnička pokusí své nejlepší kamarádce odloudit snoubence. Krasinski si střihne jejího kámoše, který vždycky umí vytasit tu správnou radu ve správný čas, půjde ale jen o vedlejší roli. Fór je totiž v tom, že na Something Borrowed (Něco půjčeného), jak se jmenuje knižní předloha Emily Griffin, naváže Something Blue (Něco modrého).

Tou druhou romantickou komedií by tedy mělo být přímé pokračování té první, které se bude nenápadně chystat v pozadí, a teprve v něm by si měl Krasinski užít roli hlavní. Zní to jako dost neobvyklý tah, rozseknout romantický příběh vedví, pokud ale vyjde, bude hodně zajímavé sledovat, jestli začnou producenti bezhlavě nakupovat práva na láskyplné knižní série a hnát je na velké plátno. Nejdůležitější informací každopádně je, že Something Borrowed začne na jaře točit Luke Greenfield, na jehož filmový comeback kdekdo čeká už celých šest let. Po Sexbombě od vedle totiž zmizel jako pára nad hrncem, a jeho účast je tak příslibem, že má tahle látka potenciál na něco víc, než zapomenutelnou rutinu. Připočtěte si fajn obsazení, a je jasné, že není velký hřích se na tohle filmové duo začít těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace