Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thorův brácha zachrání Šeherezádu


ikona
KarelR
3dchuck russellclash of the titansprince of persia
Čeká nás dobrodružství z časů mýtů a legend. 

Táta a máma Hemsworthovic si na svoje děti nemůžou stěžovat. Jejich nejstarší synáček Luke zatím sice jen vymetá téměř neznámé seriály, mladší dva chlapci se ale v Hollywoodu docela činí. Prostřední Chris se nedávno objevil jako George Kirk ve Star Treku a získal roli Thora v právě natáčené marvelácké comicsárně, načež se nejmladšímu Liamovi podařilo dostat na plátno hned vedle... Miley Cyrus! No dobře, zahrát si pohledného mladíka v romantice Last Song není žádné velké terno, Liam se ale hodlá polepšit.

Jedná teď totiž o roli mladého vojenského velitele v novém filmovém zpracování Arabian Nights (aka Tisíc a jedna noc), který se po smrti krále spojí se Sindibádem, Ali Babou, Aladinem, džinem z láhve a bůh ví, s kým ještě, aby zachránil unesenou královnu Šeherezádu. Nejspíš nás tedy nečeká žádné polehávání a předčítání, nýbrž další epická řežba v exotických lokacích, které se v poslední době zdají být celkem v kurzu (viz např. chystaný Dawn of War). A setrvají tak minimálně do té doby, než Souboj Titánů a Princ z Persie nedej bože ukáží, že současné divácké masy o tyhle typy příběhů nemají zájem.

Arabian Night si zrežíruje Chuck Russell, který na ně trochu trénoval v Králi Škorpiónovi, a vzhledem k tomu, že zřejmě nepůjde o závratně velkou produkci (na Russella, mladého Hemswortha a spoustu písku nikdo nevsadí 150 milionů dolarů), můžeme nejspíš čekat pokus o stylizované béčko. To by v tom lepším případě mohlo namixovat známé postavy a slušnou akci v takovém poměru, jaký si dražší filmy nemůžou dovolit (dočkáme se eRka?), a v tom horším... no, to si asi dokážete domyslet. Sandálových akčňáků ale nikdy není dost, tak se snad dočkáme té lepší varianty. Točit se začíná na konci léta.

Pro případ, že by o tom někdo pochyboval: Ano, džina a spol. si užijeme ve 3D.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace