Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 10/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Záporák pro Conana, naštvaný De Niro, vytížená Angelina Jolie, dobrodružný Marco Polo a veselé polízanice s tajnými agenty.  

Roland Emmerich bude točit film, kde pravděpodobně nic nevybuchne. Anonymous má být historickým příběhem o tom, že William Shakespeare toho vlastně zase až tak moc nenapsal a najímal si na to lidi. V hlavních rolích Rhys Ifans, Vanessa Redgrave nebo David Thewlis. Antonio Banderas zase chystá jako režisér, producent a hlavní herecká hvězda biografii posledního muslimského vládce Granady Boabdila. Fofr bude mít i Lasse Hallström, jenž po úspěchu romanťárny Milý Johne nahradí Tomase Alfredssona na režijní sesli u dramatu The Danish Girl a plánuje i příběh francouzské filozofky a feministky Simone de Beauvior a jejího amerického milence s názvem My American Lover. Hlavní role by měl dostat skutečný pár Vanessa Paradis a Johnny Depp.

Angelina Jolie se také nezastaví. Má údajně v plánu hrát s Jamesem Francem ve filmu podle scénáře Guse Van Santa The Golden Suicides. Půjde o adaptaci románu Breta Eastona Ellise, která prý připomíná příběh Romea a Julie, jenž je ale plný spiknutí, scientologů, magorů a vychází ze skutečných událostí. A kdyby to nevyšlo, mohla by se prý Jolie objevit v dalším filmu Darrena Aronofskyho Serena. Děj by se měl odehrávat v roce 1929 v Severní Karolíně a půjde o dost drsné drama ženy, která nemůže mít děti a rozhodne se s tím něco ošklivého udělat. Ale pryč od Angeliny. Will Smith má totiž údajně v plánu natočit remake thrilleru Alfreda Hitchocka Podezření, Ron Howard zase chystá biografii zakladatele FBI J. Edgara Hoovera a Woody Allen bude ve své novince režírovat Marion Cotillard a Rachel McAdams.

A teď mezi drsňáky. Novému Conanovi pořád chybí hlavní záporák, ale nabídku má údajně na stole padouch z Avatara Stephen Lang. Mickey Rourke se zase oficiálně upsal antické řezničině War of the Gods a Robert De Niro půjde po krku Bradleymu Cooperovi a Elizabeth Banks ve sci-fi thrilleru Dark Fields, kde se bude experimentovat s drogami, jež mají velmi podezřelé účinky na uživatelův mozek. Jamie Foxx a Ashton Kutcher zase hodlají hláškovat a postřílet pár lidí v policejní akční komedii Streets On Fire. A režisér Já, legenda Francis Lawrence se zase chystá režírovat příběh cestovatele Marca Pola, ale slibuje, že se nehodlá příliš držet reality a máme čekat spíš dobrodružný film. Taky dobře.

Daniel Radcliffe dostal hlavní roli v dramatu Scotta Hickse The Lucky One, jenž přežil v Iráku jen díky tomu, že mu štěstí přinášela fotka neznámé ženy. Asi se bude brečet. U špionážní komedie s Edem Helmesem v hlavní roli Central Intelligence to snad nehrozí, režírovat bude navíc nově Dean Parisot, jenž natočil parádní Galaxy Quest. Kevin Costner chystá také špionážní komedii, ve které by si měl zahrát amerického agenta, jenž sleduje v Itálii Ruskou konkurenci. Brzy ale oba zjistí, že je lepší se u moře flákat, než po sobě navzájem jít. Když je ale jejich vlády hodlají odvolat domů, rozhodnou se vytvořit falešnou hrozbu, která by jim zajistila prodloužení prázdnin. Režie se ujme tvůrce costnerovského Robina Hooda Kevin Reynolds.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace