Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Příliš cool i na nás...


ikona
imf
animovanýanne hathawayhood vs. evil
 

Trailer na Karcoolku ve mě žádné velké emoce nenechal, snad jenom trpký pocit z toho, že Weinsteini ve snaze vytřískat zlaté ingoty z čehokoliv, co se vejde do promítačky, pustí do kina všelijakou verbež. Jenže americké recenze nejsou úplně negativní a nápad s vyprávěním příběhu z několika různých úhlů (ála Rashomon), spojený s neustálým parodováním pohádkových klišé, to všechno nahnalo do kin dost diváků, kteří zamhouřili oko nad podprůměrnou animací (co byste taky za dvacet milionů chtěli, že?) a výsledkem byla stříbrná pozice v boxoffice s 16.5 miliony dolarů na kontě za první víkend. Kopírovat (v tomhle případě Shreka) se holt čas od času vyplatí a Weinsteinův se vrátí rozpočet už na domácím území. Proto dlouho neváhali a už se hlásí o slovo s druhým dílem, který se začne črtat co nevidět.

Zřejmě už jste si toho všimli dřív... To co by si před několika lety zasloužilo je smutné odfrknutí, se loni a letos stává otravnou tradicí. Pokud cokoliv vydělá o víkendu přes půlku svého rozpočtu, můžete se vsadit, že do týdne bude ohlášeno pokračování. Není to klišé, které čas od času vystrčí růžky, je to jistota a to taková, že už ani nemusíme čekat na studia, až nám pokračování ohlásí... prostě s ním můžeme předem počítat. Stačí vzpomenout na rychlost, se kterou se na svět vyklubal Saw II, přičemž Lionsgate už zaplatila letenky Elimu Rothovi, aby zas někam odletěl natočil Hostel 2... "Chceme tě tu mít za devět měsíců s hotovým filmem. Peníze se musí točit." Sequelové impérium zkrátka vyšplhalo na trůn a až se budou moudré hlavy za pár desítek let ohlížet, bude začátek třetího tisíciletí rozhodně označen za období sequelové mánie.

Ale dost deprese, zpátky ke Karcoolce, pokud vůbec někoho zajímá... Pokračování se bude jmenovat Hood vs. Evil a Karcoolku tu přistihneme na exkurzi v cizích krajích, kde trénuje v tajné organizaci Sisters of Hood. Náhle je však povolána nejvyšším orgánem v zemi, šéfem agentury Happily Ever After, a musí se spolčit s vlkem, aby jako detektivní dvojka zjistili, kam se ztratili Jeníček s Mařenkou. Objeví se i Babička a další postavy z prvního dílu, přičemž dabéři zůstávají na svém místě (Karcoolku v originále mluví Anne Hathaway, která je v pohádkových parodiích jako doma, zahrála si i hlavní roli v Zakleté Elle). Rozpočet bude navýšen (na 40 milionů... ale obávám se, že na výsledku se to příliš neprojeví) a Weinsteini nezapomněli zmínit, že v případě úspěchu počítají ještě minimálně s trojkou. Chmm...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace