Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

President vs upíři


ikona
Mr. Hlad
tim burtontimur bekmambetov
Jak to bylo s tajným životem Abrahama Lincolna?  

Filmové profily historických osobností bývají obyčejně jedním z nejjednodušších způsobů, jak si režisér nebo herecká hvězda můžou sáhnout na nějakou tu filmovou cenu. Problém pro většinu diváků je ale často ten, že tyto biografie bývají dlouhé, poměrně nudné a až na výjimky prakticky úplně stejné.

Spisovatel Seth Grahame-Smith ale dokázal, že to jde i jinak. Jeho variace na Pýchu a předsudek Pride and Prejudice and Zombies zaujala Natalii Portman, která teď produkuje a bude hrát i hlavní roli ve stejnojmenném filmu, který se na klasickou britskou literaturu podívá z trošku jiného pohledu. Režírovat by mohl šikovný David O. Russell, jenž má za sebou třeba Tři krále, a pokud všechno dopadne dobře, mohli bychom se v budoucnu dočkat hodně originální podívané. Grahame-Smith se ale teprve rozjíždí, protože Hollywood už krouží okolo jeho další knížky.

Kniha s názvem Abraham Lincoln: Vampire Hunter se sice objevila v amerických knihkupectvích teprve včera, Tim Burton a Timur Bekmambetov už ale projevili zájem o její zfilmování. Děj vypráví o tom, jak americký prezident celý život lovil nemrtvé, protože mu jeden z nich v dětství zavraždil matku a jak upíři a podobná havěť pomáhali tvořit minulou a vlastně i současnou tvář Ameriky. Burton s Bekmambetovem by měli zatím jen produkovat a na hledání režiséra je ještě brzy, ale na druhou stranu s Wanted 2 to teď vypadá všelijak a ruský režisér by tak mohl mít v diáři volno na natáčení téhle historicko-hororové šílenosti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace