Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další tváře pro Conana


ikona
Mr. Hlad
conanmickey rourke
Kdo bude hrát otce legendárního barbara a kdo jeho protivníka?  

Nový Conan se chystal několik let, momentálně je ale situace taková, že fandové předlohy a filmů s Arnoldem Schwarzeneggerem nejsou úplně nadšeni z toho, co se děje. Režie se ujme Marcus Nispel, tvůrce přinejlepším průměrných filmů jako Texaský masakr motorovou pilou, Cesta bojovníka nebo Pátek třináctého.

Nejistotu vyvolává i obsazení, protože Jason Momoa rozhodně nepůsobí jako někdo, kdo by měl nahradit Schwarzeneggera. V posilovně možná dokáže nějaké ty svaly nabrat, ale je to spíš model než člověk, jenž by měl mávat mečem okolo sebe a krájet nepřátele na kusy. Teď se však začalo mluvit o dalších hercích a tam už to taková bída není. O tom, že by si Mickey Rourke měl zahrát Conanova otce Corina, se hovořilo už před několika měsíci. Z přání fanoušků se stala realita a Rourke se momentálně pokouší dohodnout s producenty (a kdyby mu to nevyšlo, na stole mu údajně leží i nabídka na jednu z hlavních rolí v antické akci Tarsema Singha War of the Gods).

Jistotou je ale účast Boba Sappa. Tohle monstrum měří téměř dva metry a vypadá jako solidně stavěný hroch. Už pár let ho můžete sledovat na turnajích K1 a díky své figuře se objevil třeba i v comicsové Elektře nebo komedii Adama Sandlera Trestná lavice. V Conanovi ho čeká role válečníka Ufaky, jenž je pravou rukou hlavního záporáka Khalara Singha a má pověst neporazitelného bojovníka. Z fotky je jasně patrné, že Conan s ním nebude mít lehkou práci. Natáčení by mělo začít v Bulharsku v polovině března.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace