Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 9/2010


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Nový projekt Jana Pinkavy, ženská Pařba ve Vegas, nějaké to vyhubené lidstvo a druhý Zoolander.  

Okolo thrilleru Prisoners se motá podezřele moc zajímavých lidí, ale nikdo nezůstává. Teď se zdá, že už nemáme počítat s Hughem Jackmanem, ale nahradit by ho údajně mohl Leonardo DiCaprio. Novinka režiséra Thomase McCarthyho Win Win tak zářivé obsazení mít nebude, ale Paul Giamatti a Amy Ryan jsou pro film z prostředí středoškolského wrestlingu také dobré úlovky. A režisérovi po Nezvaném hostovi věříme absolutně. Jestli věříme Kevinu Jamesovi, to je jiná otázka, každopádně se přidá k Vinci Vaughnovi v komedii Your Cheating Wife, v níž bude hlavní hrdina přemýšlet o tom, jak si to vyřídit s vlastní manželkou, jež si za něj do postele našla náhradu.

A teď trochu srandy. Jason Segel doplní Cameron Diaz v komedii Bad Teacher, Jennifer Garner a Anna Faris si zahrají v ženské skoroverzi Pařby ve Vegas The Bachelorette Party, Ed Helms (právě z Pařby) by se měl zase objevit v komedii Central Inteligence, kde si zahraje účetního, jenž se omylem přimotá k nějaké té špionáži. Jonah Hill dostal roli studenta, jenž musí nedobrovolně nastoupit na místo chůvy v komedii Davida Gordona Greena The Sitter. V rakovinové komedii I`m With Cancer, kde se objeví Seth Rogern, James McAvoy, Anna Kendrick nebo Bryce Dallas Howard, si zahraje i Anjelica Huston. A poslední dobrá komediální zpráva je, že herec a scénárista Tropické bouře Justin Theroux by měl režírovat druhého Zoolandera. Padouchem bude Jonah Hill.

Thandie Newton, Jason Isaacs a David Tennant budou hrát v thrilleru Retreat, v němž se manželská dvojice pokoušející se na ostrově daleko od civilizace urovnat svůj vztah, dozví, že smrtící virus zabil na pevnině většinu lidí. V novince Skyline bratrů Straussovích, kteří jsou zodpovědní za druhý díl AVP, budou Eric Balfour a Donald Faison po těžké kalbě bojovat nejen s následky kocoviny, ale především s davem šílených lidí, kteří bůhvíproč chtějí zavraždit každého, kdo se jim dostane do ruky. Bratři Coenovi točí zajímavější kousek, v jejich westernu True Gift se vedle Matta Damona nebo Joshe Brolina objeví v hlavní roli mladá Hailee Steinfeld. A Tobey Maguire bude produkovat drama z šachového prostředí.

Antohny Hopkins by si měl zahrát mentora hlavního hrdiny v hororu The Rite, v němž se bude mladý kněz seznamovat s exorcismem. Režíruje Mikael Hafstrom. A abychom nevynechali animáky – Nicolas Cage a Ryan Reynolds propůjčí své hlasy dvěma kresleným kašparům z doby kamenné v The Croods. Celovečerní podoby by se měl konečně dočkat i legendární mexický animovaný myšák Speedy Gonzales. A k celovečernímu filmu se konečně dostává opět i český rodák a držitel Oscara Jan Pinkava, jenž bude pro studio Laika Entertainment točit film s názvem White Lies. Děj se má odehrávat v budoucnosti, kdy počítač vybere každému toho nejlepšího životního partnera, hlavní hrdina ale nebude úplně spokojený s tím, co je mu předurčeno, a tak se rozhodne zkusit to postaru.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace