Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stiller krade jako o život?


ikona
Mr. Hlad
ben stillerbrett ratner
Jak moc divný může být film o zlodějích?  

Z Bretta Ratnera si v redakci děláme srandu už docela dlouho. Ten člověk není příliš dobrý režisér a jeho aktivita při mluvení o nových projektech je často až směšná. Na druhou stranu úplný patlal to také není a první Křižovatka smrtí nebo třetí X-Meni jsou bez debat povedené filmy.

A s trochou štěstí by se k nim mohla zařadit i jeho novinka Trump Heist.  Na tomhle projektu Ratner pracuje už pár let, ale teprve teď se okolo něho začíná něco dít. Původně mělo jít o variaci na Dannyho parťáky, v níž by všichni hrdinové byli afroamerického původu a hlavní role se měl zhostit Eddie Murphy. Teď to ale vypadá, že od téhle myšlenky tvůrci upustili, protože ho pravděpodobně nahradí Ben Stiller. Je tedy pravděpodobné že ze zlodějské komedie se stane jen a pouze komedie, na druhou stranu Stiller se akčních vložek nebojí a například ve Starsky a Hutch nebo Tropické bouři ukázal, že ani s pistolí nebo při automobilových honičkách se neztratí.

Je tu ale jiné jméno, z něhož by měli být fandové zlodějských filmů malinko nervózní. Původní scénář Teda Griffina by měl totiž přepsat Noah Baumbach. To je člověk, jehož práci intelektuálové milují jako málo co, ale šance, že u jeho filmů umřete nudou, je statisticky 62%. Tahle trojice je více než podezřelá, na druhou stranu je jasné, že Ratner žádné umění točit nechce a Baumbach také musí někde vydělávat na svoje projekty peníze, takže je tu pořád šance, že se vykašle na pokusy o osobité umění a napíše nahláškovanou komedii o tom, jak se kradou peníze v newyorském mrakodrapu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace