Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gwen Stacy ve Spider-Manovi? Holy Sh*t!


ikona
imf
bryce dallas howardcomicssam raimispider-man III
 

Tedy ne že bych teď musel rychle měnit kardiostimulátor, ale připadá mi, že Sam Raimi hodlá napřesrok z diváků udělat mozkové pyré. Nejen že si do třetího Spideyho nastrkal hned dva záporáky (Sandmana a Venoma, i když toho druhého v podání Tophera Grace studio ještě oficiálně nepotvrdilo), Peter Parker bude mít najednou i dvě lásky. S Mary Jane Watson se na konci dvojky oficiálně udobřil a dokonce jí prozradil i svoje malé tajemství, ale to že k němu přiběhla ve svatebních šatech zjevně nic neznamená, protože jakmile se vrátí z toulek po světě Gwen Stacy, jeho dávná láska, má z toho hlavu v pejru.

Fanoušci si dějovou linii s Gwen Stacy velmi považují, byla to ostatně tragická láska, protože Gwen v comicsu zahynula, když jí Green Goblin shodil do řeky při souboji na mostě. Tenhle akt však Raimi trochu pozměnil v prvním díle, když se místo Gwen na mostě ocitla Mary Jane a díky Spideyho rychlému zákroku všechno přežila. Teď se však Gwen hodí Raimimu do jeho ambiciózních plánů a tak bude velmi zajímavé sledovat, jakým směrem se bude děj třetího filmu odvíjet. Milostný trojúhelník? Náš Spidey zjevně dostane znovu zabrat. Už je dokonce známo i komu bude jeho srdce odolávat, do role Gwen Stacy byla obsazena stále populárnější Bryce Dallas Howard, která si po vzoru předlohy obarví vlasy na platinový blond. Vlastně bych ani neměl mluvit v budoucím čase, protože tenhle týden se začalo natáčet. Což je fajn, protože nás brzy zaplaví tajně pořízené snímky z natáčení, další zaručené informace a vůbec ten klasický šum, který mě osobně u Spideyho zajímá víc než u jiných áčkových projektů. Raimi se totiž díl od dílu lepší a já si už skoro nedovedu představit, kam by mohl vykopnout laťku tentokrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace