Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vražedný virus útočí


ikona
Mr. Hlad
matt damonsteven soderbergh
Dokonalé obsazení VS smrtící pandemie.  

Matt Damon sice nejspíš v nejbližší budoucnosti nebude točit další příběh o zapomětlivém agentovi Jasonu Bournovi, ale thrillerový žánr opustit nehodlá. A když se to tak vezme, tak vlastně ani toho Bourna.

Damon se totiž objeví v hlavní roli akčního thrilleru Contagion. Příběh by měl být o tom, co se stane, když se na světě rozšíří vražedný virus a nikdo neví, jak ho zastavit. Nezní to sice příliš originálně a podobných filmů bychom ve videopůjčovnách nejspíš našli desítky, ale Damon si své projekty pečlivě vybírá a jména dalších tvůrců naznačují, že tohle žádná druhá liga nebude. Režie se totiž ujme Steven Soderbergh a scénáristou je čerstvě Scott Z. Burns, jenž má za sebou práci na Bourneově ultimátu. To ale ještě není zdaleka všechno.

Nejzajímavější by na Contagion mělo být obsazení. Málokdy se stane, že se v Hollywoodu sejde takhle zajímavá banda, ale Soderbergh a Damon nejspíš dokážou být velmi přesvědčiví, díky čemuž se můžeme začít těšit na Juda Lawa, jenž je po Sherlocku Holmesovi zase v kurzu, Kate Winslet a Marion Cotillard. Zní to až příliš dobře. Soderbergh teď navíc pracuje na akci Knockout, ve které se profesionální mlátička Gina Carano objeví vedle Ewana McGregora, Michaela Douglase nebo Channinga Tatuma. Pro fandu akčních filmů je velmi příjemné zjistit, že režisér, jemuž „Ne“ neřekne v Hollywoodu nikdo, chce upadajícímu žánru trochu pomoci.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace