Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McG jde do války


ikona
KarelR
bradley coopermcgreese witherspoon
Co chystá režisér Charlieho andílků a Terminator Salvation? 

Někdo dal McGmu 200 mega na pátého Terminátora? Anebo na nějakou jinou akční řežbu? Kdepak. Režiséři, jejichž poslední film studio rozdýchává ještě dlouho po premiéře, to s budoucími projekty nikdy nemají tak jednoduché. Zatímco se tedy o práva na Cameronovy roboty perou Lionsgate a Sony, kde zřejmě mají dostatek nápadů na zpeněžitelný restart, McG bude muset trochu zabrzdit. Původně si myslel, že ukecá Sama Worthingtona do role kapitána Nema a vydají se společně 20 tisíc mil pod moře, ale ani tohle mu nevyšlo. Co teď? Třetí Charlieho andílci?

Těsně vedle. McG se sice hodlá vrátit ke svému oblíbenému žánru akční komedie, sexy partu mířící do páté věkové dekády však zatím do zbraně nepovolá. Místo toho začal jednat o režii maličko prokletého projektu This Means War (Tohle znamená válku), který putuje z šuplíku do šuplíku už dvanáct let. Jde o příběh dvou nejlepší kámošů, peroucích se o jednu úžasnou ženštinu, a zajímavé to má být kvůli tomu, že jsou oba tajní agenti. Jednu dobu jej měl zrealizovat Gore Verbinski, posléze z něj Foxové málem udělali další úžasnou řachandu s Martinem Lawrencem, a už proto můžeme být rádi, že se dožil dneška netknutý.

V současnosti se kolem něj totiž motá mnohem zajímavější banda lidí. Poslední verzi scénáře má na svědomí Timothy Dowling, stojící za povedenými, ale u nás dost zabitými Velkými bratry, a o hlavní herecké party prý mají zájem Reese Witherspoon a Bradley Cooper. S dostatečně atraktivní třetí hereckou star (třeba Gerard Butler?) to určitě zní jako rozumný tah, kterým by si McG mohl získat zpátky všechny svoje fandy. Jestli se podaří podepsat potřebné papíry, mohlo by se začít točit už letos v létě, a snad bychom tak byli konečně ušetření dalších a dalších slibů, že se šeptající John Connor vážně brzy vrátí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace