Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Čeká Bournea restart?

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

Stranger777

bohužel nepamatuju, kdy sem měl tolik času, abych si dal všechny expanded edition Lotry po sobě :D

Meaculpa: s tím by se rozhodně dalo souhlasit :+
159349
bohužel nepamatuju, kdy sem měl tolik času, abych si dal všechny expanded edition Lotry po sobě *:D* Meaculpa: s tím by se rozhodně dalo souhlasit *:+*
Stranger777
0 0
reagovat

restartuju počítač každej druhej den ale že by to bylo o něco lepší, to se říct nedá.
159347
restartuju počítač každej druhej den ale že by to bylo o něco lepší, to se říct nedá.
0 0
reagovat
Presne tak, at zustane trilogie trilogii!!!
159319
Presne tak, at zustane trilogie trilogii!!!
0 0
reagovat

Memphis

Ono asi taky záleží co je tvému srdci nejbližší ;)

Pro mě třeba bylo ještě lepší pustit si všechny 3 Matrixy po sobě a jako vůbec nejlepší mám právě lotrovskou trilogii. 3 rozšířené díly po sobě, to je výborná záležitost (vyzkoušeno opakovaně:).
159208
Ono asi taky záleží co je tvému srdci nejbližší ;) Pro mě třeba bylo ještě lepší pustit si všechny 3 Matrixy po sobě a jako vůbec nejlepší mám právě lotrovskou trilogii. 3 rozšířené díly po sobě, to je výborná záležitost (vyzkoušeno opakovaně:).
Memphis
0 0
reagovat
Tyhle Damonovi řeči mě dokážou rozesmát. Matt jen čeří vodu a čtvtý Bourne s ním nakonec stejně vznikne. Bude to jako vždycky jen otázka peněz, která Mattovi přihraje 20+ honorář + procenta. Navíc i Matt si bude chtít upevnit svou star power. Poslední dobou to s ním žádna sláva není (i když Green zone může potencionálně vydělat celkem hodně).

Jen doufám, že se to tentokráte obejde bez Greengrasse mě jeho přístup přišel vyčerpanej už ve trojce a spíš bych uvítal někoho jiného s jiným osobitým přístupem.
159192
Tyhle Damonovi řeči mě dokážou rozesmát. Matt jen čeří vodu a čtvtý Bourne s ním nakonec stejně vznikne. Bude to jako vždycky jen otázka peněz, která Mattovi přihraje 20+ honorář + procenta. Navíc i Matt si bude chtít upevnit svou star power. Poslední dobou to s ním žádna sláva není (i když Green zone může potencionálně vydělat celkem hodně). Jen doufám, že se to tentokráte obejde bez Greengrasse mě jeho přístup přišel vyčerpanej už ve trojce a spíš bych uvítal někoho jiného s jiným osobitým přístupem.
0 0
reagovat

Scroochy

:D:+

Stranger777: přidávám se, světe div se, ale tři Bourni po sobě jsou pro mě záživnější než třeba Lotr nebo jakákoliv jiná trilogie :+
159189
*:D**:+* Stranger777: přidávám se, světe div se, ale tři Bourni po sobě jsou pro mě záživnější než třeba Lotr nebo jakákoliv jiná trilogie *:+*
Scroochy
0 0
reagovat
Na to se dá říci pouze...ne zrovna slušná slova:-:(
159187
Na to se dá říci pouze...ne zrovna slušná slova*:-**:(*
0 0
reagovat
Jedinej restart, kterej si dokážu představit je ten, kde by Bourna hrál Guillermo. :D
159180
Jedinej restart, kterej si dokážu představit je ten, kde by Bourna hrál [link="http://www.youtube.com/watch?v=dGXr4uOnBrw"]Guillermo[/link]. *:D*
0 0
reagovat

verbst

jj, dát všechny tři za sebou má svoje kouzlo (vyzkoušeno:)
159179
jj, dát všechny tři za sebou má svoje kouzlo (vyzkoušeno:)
verbst
0 0
reagovat

killerzeli

:D:D:D:D:D
V tomhle případě bych to bral i já! :+:+

Ale na Bourna bych už nesahal. Limanova jednička je perfektní a když koukám, tak na všechny tři. Kdybych měl ale vybrat jen jeden díl, kterej pro mě definuje Bournea tak Supremacy
159177
*:D**:D**:D**:D**:D* V tomhle případě bych to bral i já! *:+**:+* Ale na Bourna bych už nesahal. Limanova jednička je perfektní a když koukám, tak na všechny tři. Kdybych měl ale vybrat jen jeden díl, kterej pro mě definuje Bournea tak Supremacy
killerzeli
0 0
reagovat
No, mně se právě dvojka líbila asi nejmíň, ale to neznamená, že se mi nelíbila ;).

To co jsem chtěl naznačit je, že mě trochu štve ten postoj "Greengrass a jen o sám je srdce série a vděčíme za ni jen jemu". Jakkoliv mám Greengrasse rád a líbila se mi i jeho rekonstrukce událostí kolem 11. září 2001 United 93, tak si prostě chválu zaslouží i Liman, no ;)

Upřímně řečeno třeba vůbec scény s tím malým prdítkem (autem;) v prvním díle jsou bezchybné a upřímně řečeno mi asi i víc sedí, když se ta kamera tak nehejbe. Navíc třeba Bourne se skvěle pral už od prvního dílu. Greengrass mu dokázal vtisknout svůj styl a chválu si zaslouží, ale není jedinej.

Ale evidentně si v tomhle rozumíme ;)
159171
No, mně se právě dvojka líbila asi nejmíň, ale to neznamená, že se mi nelíbila ;). To co jsem chtěl naznačit je, že mě trochu štve ten postoj "Greengrass a jen o sám je srdce série a vděčíme za ni jen jemu". Jakkoliv mám Greengrasse rád a líbila se mi i jeho rekonstrukce událostí kolem 11. září 2001 United 93, tak si prostě chválu zaslouží i Liman, no ;) Upřímně řečeno třeba vůbec scény s tím malým prdítkem (autem;) v prvním díle jsou bezchybné a upřímně řečeno mi asi i víc sedí, když se ta kamera tak nehejbe. Navíc třeba Bourne se skvěle pral už od prvního dílu. Greengrass mu dokázal vtisknout svůj styl a chválu si zaslouží, ale není jedinej. Ale evidentně si v tomhle rozumíme ;)
0 0
reagovat
nicméně Liman se na pokračováních podílel jako producent, takže svůj díl práce měl i na nich...

a nejlepší je dvojka :D
159156
nicméně Liman se na pokračováních podílel jako producent, takže svůj díl práce měl i na nich... a nejlepší je dvojka *:D*
0 0
reagovat

Strangger777

Jj, to mas pravdu, ale Greengrass natocil dvoujku uplne jinak, absolutne odlisnym stylem a celkove po svem. Myslim, ze i dvojka muze fungovat sama o sobe a da se skvele uzit i bez znalosti jednicky. Tim ale nechci ric, ze je jednicka spatna, naopak, je skvela a podle me se vyrovna pokracovanim.

Liman kvality dokazovat nemusi, Pan a pani Smithovi by si na CSFD a IMDB zaslozil min. o 15 procent lepsi hodnoceni... Jumper se sice celkove moc nepovedl, ale akcni sceny na jednotku:+
159154
Jj, to mas pravdu, ale Greengrass natocil dvoujku uplne jinak, absolutne odlisnym stylem a celkove po svem. Myslim, ze i dvojka muze fungovat sama o sobe a da se skvele uzit i bez znalosti jednicky. Tim ale nechci ric, ze je jednicka spatna, naopak, je skvela a podle me se vyrovna pokracovanim. Liman kvality dokazovat nemusi, Pan a pani Smithovi by si na CSFD a IMDB zaslozil min. o 15 procent lepsi hodnoceni... Jumper se sice celkove moc nepovedl, ale akcni sceny na jednotku*:+*
Strangger777
0 0
reagovat
Ber to tak, že Greengrass stavěl na něčem co už bylo. Kdyby nebylo, nebylo by na čem stavět a tudíž bychom se dnes tak nerozplývali :)

Navíc já dodnes nemám jasno, který díl je pro mě nejlepší, kdybych si ale měl mezi trojkou a jedničkou vybrat, asi bych zvolil nakonec jedničku. Takže tak :)

Navíc mě trošku štve, že se furt mluví jen o Greengrassovi, přitom jednička byla absolutní nářez, velkej úspěch a celou sérii stvořila.
159153
Ber to tak, že Greengrass stavěl na něčem co už bylo. Kdyby nebylo, nebylo by na čem stavět a tudíž bychom se dnes tak nerozplývali :) Navíc já dodnes nemám jasno, který díl je pro mě nejlepší, kdybych si ale měl mezi trojkou a jedničkou vybrat, asi bych zvolil nakonec jedničku. Takže tak :) Navíc mě trošku štve, že se furt mluví jen o Greengrassovi, přitom jednička byla absolutní nářez, velkej úspěch a celou sérii stvořila.
0 0
reagovat
to, ze ji nakop, teda rozhodne neznamena, ze ji mame v takovem luxusnim vydani diky jemu8)
159134
to, ze ji nakop, teda rozhodne neznamena, ze ji mame v takovem luxusnim vydani diky jemu*8)*
0 0
reagovat
Nic proti Greengrassovi, mám ho kluka rád;), ale sérii nakopl Liman a jemu vděčíme za to, že tuhle trilogii máme v takovém luxusním vydání.
159131
Nic proti Greengrassovi, mám ho kluka rád;), ale sérii nakopl Liman a jemu vděčíme za to, že tuhle trilogii máme v takovém luxusním vydání.
0 0
reagovat
Já bych bral čtvrtej díl jedině kdyby byl o tom, jak jde Bourne rozbít držku nenasytnejm producentům. "What did I tell you?! Leave Bourne alone!"
159128
Já bych bral čtvrtej díl jedině kdyby byl o tom, jak jde Bourne rozbít držku nenasytnejm producentům. "What did I tell you?! Leave Bourne alone!"
0 0
reagovat
Proč restartovat filmy který se ještě pomalu ještě ani neodmlčely. Dneska už neví kdy přestat. Zanedlouho začnou natáčet rovnou tři verse filmu najednou a uvedou je do kin s měsíčnim rozestupem :-
159127
Proč restartovat filmy který se ještě pomalu ještě ani neodmlčely. Dneska už neví kdy přestat. Zanedlouho začnou natáčet rovnou tři verse filmu najednou a uvedou je do kin s měsíčnim rozestupem *:-*
0 0
reagovat
WTF? Ne ne ne a kua NE ! Zapomente už sakra na Bourna a nechte ho být sakra už :(:(:(:-:-:-
159126
WTF? Ne ne ne a kua NE ! Zapomente už sakra na Bourna a nechte ho být sakra už *:(**:(**:(**:-**:-**:-*
0 0
reagovat
chlapi videliste zrcadlove prevracenou honicku z moskvy ? link
159124
chlapi videliste zrcadlove prevracenou honicku z moskvy ? http://www.youtube.com/watch?v=nUtINRG3pxk
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se