Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zac se vrátí do budoucnosti?


ikona
KarelR
zac efron
A bude z něj akční hrdina. 

Disneyho hvězdičky toužící po opravdové herecké kariéře to nemají lehké. Většina při tomhle přechodu těžce pohoří, ale třeba takový Shia se ze sladkého dítka z televize dokázal proměnil v mladého borce, který teď přihrává největším filmovým hvězdám. A kamarádí se s bandou mimozemských robotů, kteří občas přihrávají jemu. O něm ale tahle novinka nebude, dnes budeme řešit, jak se něčeho podobného snaží docílit muzikálový basketbalista Zac Efron.

Ten se po Hairsprayi a třech pěveckých štacích na střední rozhodl s náctiletým jančením seknout, a zkusil to trochu jinak. Ve Znovu 17 sice ještě pořád zůstal víceméně ve svém živlu (a celý film mu ukradl Thomas Lennon v roli nejultimátnějšího geeka za poslední rok), pak se ale vetřel do přízně Richarda Linklatera... a taky to moc nedopadlo. Za drama Me and Orson Welles ho těch pár lidí, co jej viděli, moc nepochválilo, a Efron tedy musí nastoupit do druhého kola. V tom ho čekají tři filmy, přičemž už stihnul natočit The Death and Life of Charlie St. Cloud, kde se bude vyrovnávat se smrtí mladšího bratra novou prací na hřbitově. A přesto, že jde o další spolupráci s režisérem Znovu 17 Burrem Steersem, to nebude komedie.

Nás ale zajímají především dva nově ohlášené projekty, které bude Efron i produkovat a zatím nemají režiséry. Prvním z nich je akčňák Fire o vysokoškolákovi, jenž začne dělat pro CIA. Jen aby zjistil, že není počítáno s tím, že jako agent přežije delší dobu. Jde o adaptaci comicsu Briana Michaela Bendise (pán, co s Markem Millarem budoval marvelácký Ultimate Universe), a přestože si jeho autor dohlédne i na scénář, je hodně na pováženou, jestli tohle může se Zacem vyjít. To už spíš budeme Tayloru Lautnerovi věřit mlácení teroristů, než Efronovi boj o holý život. Druhé Wanted bych tedy nečekal, ale snad to nedopadne jako další Stormbreaker.

O něco nadějněji každopádně vypadá druhý projekt. Má jít o snímek ve stylu Návratu do budoucnosti (slyším velké oddechnutí?), což je splnění Efronova snu, protože má na zahradě vlastní DeLorean a už nějakou dobu se netají tím, že by rád ztvárnil Martyho McFlye téhle generace. Zatím neznáme název ani zápletku, půjde ale o jakýsi mix filmu Algorithm, na kterém doteď pracoval Nick Stoller (Kopačky), a posledního nápadu scenáristů Assassination of a High School President. Kdo ví, co z toho nakonec vyleze, tahle kariérní rozhodnutí jsou ale pro Zaca koneckonců lepší, než kdyby si rezignovaně odtančil remake Footloose a vrhnul se na čtvrtý Muzikál ze střední. Nebo si myslíte, že na přechod do vyšší herecké ligy nemá?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace