Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Andělé a démoni: Hardcore verze


ikona
Mr. Hlad
samuel l. jackson
Jak bude vypadat válka mezi nebem a peklem?  

Zdá se, že naštvané nebeské síly jsou v poslední době poměrně populární. Brzy do kin dorazí akční béčko Legie, ve kterém sestoupí andělé na zem a začnou dělat pořádný bordel. Zatím to vypadá, že film by mohla být docela sranda, ale v Čechách se to dozvíme až za několik týdnů.

Každopádně to vypadá, že obyvatelé nebes se chystají na zemi ještě jednou. V nadpřirozeném thrilleru s názvem Sympathy for the Devil se totiž vydají do Louisiany. Hlavními hrdiny filmu ale budou dva právníci, jejichž úkolem je zjistit, kdo se snaží zabít charismatického kazatele a pokud možno vraždě i zabránit. Brzy ale pochopí, že v tomhle případě nejednají jen s nějakou extremistickou sektou nebo náboženským fanatikem, ale že se dostali přímo doprostřed bitvy mezi nebem a peklem. A že andělé si s démony moc nezadají a nijak zvlášť jim nevadí, když po nich zůstává spoušť a mrtvoly náhodných kolemjdoucích.

V hlavních rolích se objeví Samuel L. Jackson, který drsňáky zvládá i po šedesátce, a Josh Duhamel, jenž vymění střílení po robotech v Transformerech za bitky s anděly a démony. Režírovat bude Boaz Yakin, který točil třeba Vzpomínku na Titány a napsal Prince z Persie. Navíc se poměrně dlouho motal i okolo nového Conana, takže akční žánr mu nejspíš nebude úplně cizí. Uvidíme, jak si poradí s tímhle a kolik věřících stihne naštvat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace